Lézervágás a legkorszerűbb technológiák által

Ma már egyáltalán nem jelent problémát, olyan alkatrészek kivitelezése, melyek nem sorozatgyártásban készülnek, hiszen a korszerű CNC gépeknek köszönhetően gyorsan és méretre pontosan dolgozhatunk az ügyfeleink megrendelései szerint.

[wp_ad_camp_1]

Lézervágás bármikor segítségünkre lehet abban, hogy egy lemezt, egyedi tervezésű és mérettel rendelkező formára alakítsunk ki. Ez által olyan szabadságot biztosít az alkotásban, hogy mindig éppen akkora lemezt vásárolhat, olyan formában, amelyre szüksége lehet. A lézervágás számtalan előnnyel rendelkezik. Az egyik ilyen előny a rövid átfutási idő, melyet az által érhetünk el, hogy a számítógépes megtervezést követően, nagy sebességű számítógép által vezérelt lézer által történik a lemezek kivágása. A másik nagy előnyének az számít, hogy hajszálpontos vágást biztosítanak, illetve minimális vágásrét, melyek a kis rádiuszok a nagyenergiájú lézerfény pontosságának köszönhető. Továbbá a lézervágás olyan kiváló minőségű vágott felületetett biztosít, amely nem igényel további utómunkákat, mint pl. csiszolás. Ennek köszönhetően a lézervágás által teljes szabadságot kaphatunk az alkatrészek gyártásnak a terén.

Lézervágás
Lézervágás

A Hertelendi művek a legkorszerűbb lézervágó gépekkel rendelkeznek, melyek magas teljesítményt biztosítanak. Ráadásul rendelkeznek még váltóasztalos kivitelű munkaterülettel is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol minden további információt megtalál. A honlapunkat a plasmatech.hu weboldalára kattintva találja. További információ érdekében érdeklődjön a +36 96 410 216-os telefonszámon. Ha igényes munkavégzésre van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal!