Lakberendezés – tanácsok, ötletek

„Az én házam, az én váram” – tartja a közismert mondás. Nem csoda, ha szívesen csinosítgatjuk, díszítjük otthonunkat és szerzünk hozzá inspirációt az internetről.

[wp_ad_camp_1]

Lakberendezés ma már nem csak a gazdagok kiváltsága, ráadásul számos példát láthattunk arra is, amikor alacsony költségvetésből vagy éppen apró lakótérből hozták ki a maximumot és lakberendezési magazinok hasábjaira kívánkozó otthonokat rendeztek be. A lakberendezéshez szükséges némi kreativitás és egy – két ötlet inspirációnak. Fontos, hogy a számunkra leginkább tetsző stílust válasszuk ki. Van, akinek a minimalista stílus jelenti a lakberendezés csúcsát, mások azonban irtóznak ettől a stílustól, mivel túl ridegnek találják. A lényeg, hogy ha elhatározzuk, hogy egy stílus tetszik és ahhoz ragaszkodunk, akkor ne gondoljuk meg magunk útközben. A különböző lakberendezési stílusok keverése nem ördögtől való gondolat, azonban óvatosan kell bánni vele. Könnyű ugyanis a káosz érzetét kelteni, mintha csak egy zsibvásáron lenne az ember.

Lakberendezés
Lakberendezés

Lakberendezés a harmónia jegyében

A feng shui sokak körében nagy népszerűségnek örvend és igyekeznek lakásukat a keleti tanok szerint berendezni. Vannak, akik ragaszkodnak a feng shui általi lakberendezés szabályaihoz, viszont akadnak olyanok is, akiket kevésbé érdekelnek a különböző stílusok. Azonban néhány tanácsot nekik is érdemes megfogadni például a színek vagy a bútorválasztás tekintetében. Ehhez, valamint a lakberendezési stílusokhoz is mankót ad a dodo.hu webáruház lakberendezési blogja, hogy a bútor választás vagy lakberendezés állóknak legyen mire támaszkodniuk. További ajándék ötletek, valamint további tippek is találhatók az oldalon, így igazán hasznos mindazoknak, akik bele akarják ásni magukat a lakberendezési témákba.