Különleges csillagtérkép ajándék minden alkalomra

Az ajándékválasztás sokak számára nehézséggel teli feladat, ugyanis az alábbi kérdésekre kell választ adni: vajon minek örülne a másik személy? Vajon elég egyedi és boldogságot okozó lesz-e az ajándék, mellőzve minden sablont?  Mit ajándékozzak, hogy az tartós és örök legyen, ne pedig a szemétben vagy a polcon végezze?

[wp_ad_camp_1]

Ezen a problémán segít az Emlékek Őre által készített egyedi, csillagtérkép ajándék poszter, mely a csillagos égbolt állását mutatja egy választott dátum és helyszín alapján a különleges napon.

Ez a különleges nap lehet párkapcsolati vagy házassági évforduló, eljegyzés, egy gyermek születése, születésnap, mérföldkő, vagy bármilyen más, különleges alkalom.

Ugyanis minden pillanatban, minden helyszínről másképp látszik az égbolt a Földről nézve, tudjuk meg az Emlékek Őre vezetőjétől.

Másképp álltak a csillagok az ajándékozott fél 30-ik születésnapján, és másképp az ötödik párkapcsolati évfordulóján is.

Az Emlékek Őre csillagtérképek tehát a különleges időpont csillagos egét örökíti meg, hiszen mi lehetne szívmelengetőbb, kedvesebb és maradandóbb ajándék, mint a csillagok állása a fontos időpontban?

Természetesen minden csillagtérkép különböző méretben, színvilággal, személyes idézettel látható el, így téve még egyedibbé az ajándékot.

Ráadásul a minőség miatt sem kell aggódni: minden csillagtérkép magas minőségű papírra kerül nagy felbontásban nyomtatva, így a legapróbb részletek is jól kirajzolódnak a poszteren.

Ha pedig a poszter hitelessége és pontossága a kérdés, akkor sincs ok az aggodalomra. Minden csillagtérkép maradéktalanul hiteles, az ég pontos képét mutatja.

Ennek oka, hogy az Emlékek Őre csapata, űrkutatási hivatalok adatbázisait használja fel a csillagok pontos helyzetének meghatározására, majd pedig ezen adatok alapján készítik el az ajándékot.

Gyakorlatilag a csillagtérkép poszter méltó és örök ajándéka lehet bármilyen különleges alkalomnak, továbbá a lakás legszebb eleme is lehet.

Ugyanis a poszterek kérés esetén keretbe kerülnek, így még elegánsabbá és szebbé téve az ajándékot.

Éppen ezért javasoljuk kedves olvasóinknak, hogy látogassák meg az Emlékek Őre oldalt, és készítsenek maguknak, vagy ajándéknak egy csillagtérképet!