Kuba nyaralás az interneten is megrendelhető!

Kubában nehéz elérni az internetet. Meg kell vásárolnia egy kártyát nagyon meghatározott helyekről, majd el kell mennie egy Wi-Fi hozzáféréssel rendelkező területre. Azt javasoljuk, hogy mindenkit előre tájékoztasson arról, hogy nem fog internetezni az utazáson. Élvezze tehát az utat! Mikor volt utoljára pár napig közösségi média nélkül?

Kuba nyaralás online várja önt is az invia.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be ide ha ön is Kubába vágyik, hiszen megtekintheti ajánlatainkat. Ha szereti a bulikat, szeretni fogja Kubát. A Havana Club rum a legnépszerűbb márka, és a sziget minden éttermében és bárjában értékesítik. Még ha nem is rumivó, megéri kipróbálni. Finom, és nem szabad elhagyni Kubát anélkül, hogy megkóstolná a tiltott gyümölcsöt. A mojoziók tipikusan a választott italok Kubában, és meglehetősen frissítőek a forró karibi napsütésben. Elmehet bármelyik helyi étterembe vagy táncolhat éjszaka, de azt javasoljuk, hogy vegyen egy salsa leckét Havannában. Ajánljuk a Salsador a Kubát – óránként 14 dollárt fizet személyenként, és a lecke igazán tartalmas. Az órák nagyszerűek, mivel az alapokkal kezdődnek, és egészen a fejlett kombinációkig működnek. Nem szokatlan, hogy 3 vagy 4 napos leckéket terveznek.

Kuba nyaralás
Kuba nyaralás

Természetesen milyen nyaralás teljes a hatalmas mennyiségű nagyszerű étel nélkül? Ne aggódjon, Kubában rengeteg van, és minden nagyon finom. Az olcsó utcai ételek, a divatos tapas és cervezas helyek, valamint a helyben működő paladárok között nem marad éhes. Ha pénzt szeretne költeni Kubában, akkor biztosan fog is, csak ragaszkodjon az utcai ételekhez és a helyi dolgokhoz. Ne féljen letérni a kitaposott ösvényről. Kuba nagyon biztonságos, és az IGAZI kubai környéken való sétálás szemnyitogató és felvilágosító élmény. Amennyiben Kubába menne, nézzen be az invia.hu-ra bővebb leírásért.