Kötő és horgolótűk széles kínálata várja!

Webáruházunk választékos kínálatában nemcsak különböző típusú fonalakat, de akár kötőtűket és horgolótűket is lehet vásárolni méghozzá igen kedvező áron többféle méretben és típusban. Kínálatunkban megtalálhatja a Milward és a Pony márkát is, amely a két legmagasabb minőségű kötőtűmárka a piacon. Mindkét márka forgalmaz kötőtűket, illetve horgolótűket is.

[wp_ad_camp_1]

Kötő és horgolótűk széles kínálata megtekinthető weboldalunkon, az akciosfonal.hu-n, és itt folyamatosan akciókkal várunk minden kedves vásárlót. Ahhoz, hogy egy kiváló pulóvert vagy kardigánt kössön, nemcsak magas minőségű fonalakra van szükség, hanem egy egyformán minőségi kötőtűre vagy horgolótűre is. Ilyen például a Milward horgolótű amely most nagyon alacsony áron kapható. A Pony egyenes  kötőtű 10 mm-es, és a csomagban nemcsak egy, de két kötőtűt is kap. Ez a kötőtű inkább vastagabb szálú fonalak kötésére alkalmas. A Pony 7 mm-es horgolótűvel is bátran köthet meleg pulóvereket, kardigánokat, sapkákat és kesztyűket is a téli szezonra valamelyik téli fonal segítségével.

Segédeszközök
Segédeszközök

A Pony körkötőtű is egy kiváló darab, amely 7mm-es, ráadásul 80 cm damil is jár hozzá. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna kötőtűinkről és horgolótűinkről, mindenképp látogassa fel weboldalunkat az akciosfonal.hu-t., itt ráadásul megtalálhatja a teljes fonalkínálatot is, így érdemes böngészni kicsit weboldalunkon. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik kötőtűről vagy más termékekről, erre is van lehetősége, csak fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 30 725 1550 telefonszámot is, és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjanak minden feltett kérdésre. Válassza webáruházunkat ha jó minőségű kötőtűre van szüksége!