Kisbusz bérlés Nyíregyháza

Utazzon kényelmesen családjával és barátaival, nagy utas- és csomagterű kisbuszban, mely a www.kisbuszberbe.hu oldalon, kedvező áron bérelhető, akár több napra is.

[wp_ad_camp_1]

Kisbusz bérlés Nyíregyháza. Válasszon 8-9 személyes kisbuszaink közül, ahol egyszerre két autónyi személy is elfér. Spóroljon az üzemanyag és autópálya díj költségén, valamint gondoskodjon, hogy a hosszabb út során, kényelemben utazhasson az egész család, illetve a barátok. Nálunk nincs szükség készpénzes kaucióra, ha szeretné, saját autóját is letétbe helyezheti, amit mi magánterületen, zárt garázsban őrzünk, még a bérlési idő tart. Kisbuszainkat kifogástalan külső-belsőtér és kiváló műszaki állapot jellemzi. „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek. A még nagyobb kényelem érdekében, ha szeretné, sofőrszolgálatunkat is igénybe veheti. Kölcsönözhető tartozékaink a gyerekülés, GPS navigáció, tetőbox és hólánc.

Bérelhető járműveink közt megtalálja a Ford Transit 2.0 TDI 8 személyes, Ford Transit 2.0 TDI 9 személyes, Opel Vivaro 1.9 Di 9 személyes kisbuszokat, valamint Opel Vectra 1.6 B és Opel Corsa 1.5 D típusú személyautókat. A bérléshez igényt tartunk a személyi igazolványára, lakcímkártyájára, érvényes jogosítványára, adókártyára. Minimum 1 napra, 20% foglalási előleggel, valamint kaucióval bérelheti ki bármelyik járművünket. Honlapunkon megtekintheti kedvező árainkat, melyek napi 500km futásra érvényesek. Ha hosszú távra szeretné valamelyik járművünket bérbe venni, akkor arra kérjen egyedi ajánlatot. 10 nap után, 1napot ajándékba és 100 km/nap alatti használat esetén 10% kedvezményt adunk. Keressen fel bennünket Nyíregyházán, a Belső krt. 57-es szám alatt, e-mailben az info@kisbuszberbe.hu címen, illetve a +36/20-2949-842-es telefonszámon, 9-19 óráig.