Készüljön fel a bikini szezonra injekciós zsírbontással!

Minden nő vékony combokra, lapos hasra és formás fenékre vágyik. A rendszeres sport és a diéta megoldás a zsírvesztésre, azonban a makacs zsírpárna gyakran még a legnagyobb odafigyelés mellett sem akar lemenni. A helyi zsírpárnák elleni küzdelemben nagy segítséget jelent a zsíroldó injekció alkalmazása.

Injekciós zsírbontás az egyik legjobb módja az alakformálásnak! Nem kell fájdalmas, hosszú regenerációval járó műtétnek alávetnie magát vagy hatástalan zsírégető krémekkel kenegetnie magát, amelyek a vérbőség miatt vörössé teszik a bőrt, azonban ennyiben ki is merül a hatásuk. Az injekciós zsírbontás tökéletesen alkalmas a szülés utáni bőr és szövetregenerációra, fogyásra, karcsúsításra, a sokakat érintő lógó has kezelésére, a nyúlási-fogyási csíkok korrigálására, cellulit és narancsbőr kezelésére. Az injekciós zsírbontó kezelés során a legfontosabb, különösen a kezelés elején, hogy a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsír fellazuljon, valamint bomlásnak induljon. Amellett, hogy megtörténik a zsírbontás, egyben regenerálódik a kötőszövet és a bőr felszíne is feszessé válik, a narancsbőr pedig csökken.

A siker és az áhított alak eléréséhez elegendő havonta egyetlen kezelés. Az injekció hallatán a többség megretten, hogy borzasztó fájdalmakat kell elviselni a kezelés során. A kezelés egy apró, vékony tűvel és egy speciális pisztollyal történik, ezért a zsírbontás nem jár fájdalommal. Bizonyos részeken, ahol a kötőszövet gyengébb, érzékenyebb lehet a kezelés során, azonban elviselhetetlen fájdalomtól egyáltalán nem kell tartani. Az első kezelést követően elképzelhető, hogy izomláz szerű érzés jelentkezik, mert ekkor kerül sor a mélységi zsírréteg bontására. Bővebb információk a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon találhatók!