Izületi fájdalomra gyulladáscsökkentő spray

A fájdalom könnyen megkeserítheti a mindennapokat. Habár a fájdalomcsillapító enyhülést hozhat, azonban idő mire a tabletta felszívódik és kifejti hatását. Ráadásul a nagy mennyiségű kapszula és tabletta szedés idővel komoly gyomorégést okozhat.

Izületi fájdalomra spray nagyon hasznos, mert gyorsan enyhíti a kellemetlen panaszokat. A tablettával szemben ez a módszer kiváló opció, hiszen pontosan a probléma helyén fejti ki hatását. Az izületi gyulladás a kínzó fájdalom mellett általában merevséggel, valamint mozgáskorlátozottsággal is együtt jár. Ezek a panaszok is rendkívül kellemetlenek, de emellett jelentkezhet még rossz közérzet, fáradtságérzet, hőemelkedés, illetve láz is. Komolyan kell venni a panaszokat, ugyanis az izületi gyulladás károsítja a porcot. A betegség hátterében az izületet védő belhártya gyulladása okozza. Ennek következtében feszül a tok és erős fájdalom jelentkezik. Az elváltozások okozhatja fertőzés, túlterhelés, hirtelen megerőltetés, anyagcserezavar, steril gyulladás, porckopás, de akár más betegségek is.

Izületi fájdalomra spray
Izületi fájdalomra spray

Az izületi gyulladásoknak többféle fajtája van, elkülönítésük gyakran az orvosok számára is komoly kihívást jelent. Csoportosíthatjuk a kiváltó okok, a betegség lezajlása, időtartama és az érintett izület alapján. A fentebb említetteken túl az izületi gyulladás együtt járhat bőrpírral, duzzadással, merevséggel, az izületi funkciók csökkenésével és fájdalommal. A panaszok enyhítése érdekében célszerű kipróbálni a Dolixir természetes gyulladás- és fájdalomcsillapító készítményt. Akár a test több területén is lehet alkalmazni a gyors enyhülés reményében. Emellett az egészséges életmódra is érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A dolixir.hu weboldalon még több információt talál a termékről!