Ipari pohármosogatógép a kristálytiszta poharakért

Legyen szó étteremről, kávézóról vagy pubról, rengeteg poharat használnak a vendégek, amiket aztán el is kell mosni. Egy pörgős napon, amikor nagyon sok a vendég, a személyzet nem ér rá a mosogatónál állni naphosszat, hacsak nincs erre egy külön alkalmazott.

[wp_ad_camp_1]

Ipari pohármosogatógép – Számtalan előnye van annak, ha a kézi mosogatással szemben a mosogatógépet preferáljuk. Különösen vendéglátó egységek esetében. Minél nagyobb mennyiségű pohárról van szó, annál inkább érdemes mosogatógépet használni. A vendégek nagyon kényesek a tisztaságra. Érthető, hiszen, ha a pohár koszos, akkor az nem vet túl jó fényt a konyhára sem, hiszen valószínű, hogy ott még rosszabb a helyzet. Senkinek sincs kedve egy olyan helyen fogyasztani, ahol koszosak a poharak, evőeszközök vagy tányérok. Nem kell csodálkozni, ha az egyszeri vendégből így nem lesz törzsvendég. Arról nem is beszélve, hogy a kellemetlenségnek hamar híre megy, így nagyon fontos, hogy megelőzzük a bajt és olyan poharat tegyünk a vendég elé, mely makulátlanul tiszta.

A személyzet a vendégekre tud koncentrálni és egyéb fontos feladatokra, ahelyett, hogy sorra mosná a mosatlan hegyet. Másrészről az ipari pohármosogató nem csak leveszi a terhet a személyzet válláról, hanem költséghatékony megoldás is, továbbá igazán hatékony. Az ipari mosogatógépek kezelőszemélyzettől függetlenül, automatikusan működő vegyszer adagolóval rendelkezik, így igazán hatékony. Ha ipari pohármosogatógépet szeretnénk alkalmazni, akkor alaposan meg kell fontolni, hogy milyen gépet választunk ki a feladatra. Fontos, hogy mit akarunk mosni, milyen mennyiségben és a mosogatógép paraméterei is fontos kritériumnak számítanak. Bővebb információkat a gasztroalkatresz.hu weboldalon talál!