IP kamera – Jóval több, mint egy egyszerű kamera!

Az IP kamera neve is mutatja, hogy nem pusztán egy egyszerű kameráról van szó, hanem egy olyan egy olyanról, mely IP címmel is rendelkezik. Egy szóval tökéletesen működik a kamerarendszer többi része nélkül is. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük az IP kamerát.

[wp_ad_camp_1]

IP kamera egy különleges kamera típus, hiszen működtetéséhez még arra sincs szükség, hogy a kamerarendszer többi elemével össze legyen kötve. Ennek oka nem más, mint hogy az IP kamera alapvetően egy mini számítógép, ennek okán rendelkezik saját IP címmel. Ennek hallatán a többség arra gondol, hogy egy teljes szakember gárdát kell kivezényelni ahhoz, hogy az IP kamera jól működjön, holott ez nem igaz. Az IP kamerával igazán egyszerű bánni, ezenkívül az üzembe helyezése is meglepően egyszerű. Az IP kamera által közvetített élőképet meg lehet tekinteni okoseszközökről, mint például tablet vagy okostelefon, valamint PC-s szoftverből is. Az IP kamera működéséhez mindössze áramra és IP hálózatra van szükség. Abban az esetben, ha riasztás történik, akkor emailben fotót küld. Egy szóval komoly biztonságot képes garantálni és baj esetén rögtön riaszt.

IP kamera
IP kamera

Érdemes tisztában lenni vele, hogy az IP kamerák terén hatalmas a választék, ezért vásárlás előtt sokat segíthet, ha pár egyszerű kérdésre válaszolunk, mivel ezáltal szűkíthető a kínálat! Ilyen kérdés, például, hogy milyen célra szeretnénk használni az IP kamerát. Szeretnénk a kertet, lakást megfigyelni általa vagy pedig ipar telep megfigyeléséhez van rá szükség. Az is lényeges, hogy egyszerű kamerára van szükség vagy éjjellátó funkcióra is szükség van. Ha IP kamerát szeretne vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a 3bnetwork.hu webáruházba, ahol hatalmas választékot találhat!