Homonnay Gergely könyvei online jó áron

Homonnay Gergely 2000-ben bloggerként, majd az Erzsi az Elnökért Facebook oldal szerzőjeként vált ismertté, ahol Erzsi nevű macskája szemszögéből reflektált a politikai eseményekre. Halálakor az oldalnak 82.000 rajongója volt, és további 34.000 követője volt saját Facebook-profilján. Homonnay Gergely LMBT+ aktivista is volt.

Homonnay Gergely könyvei olcsón rendelhetőek meg a book24.hu weboldalra látogatva, tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendelje meg a könyveit még ma.  A 2018. áprilisi választások után Homonnay a baloldali-liberális Demokratikus Koalíció aktivistájaként lépett be a politikába, és az akkori kormányellenes tüntetések egyik fő szervezője volt. Kritikusa volt Orbán Viktor kormányának, és gyakran írt egyes kormánytagok állítólagos kettős életéről. 2018-tól Rómában élt. 2021. december 2-án a magyar bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Nováková Katalin fideszes családügyi miniszter ellen elkövetett rágalmazás miatt. Újév napján, 2022. január 1-jén, 52 évesen az olasz Bananon privát klubban találtak rá a római San Giovanni negyedben, és a kihívott mentők nem tudták újraéleszteni.

Művei fiatal felnőtteknek és felnőtteknek íródtak egyaránt. Bár a szépirodalmi olvasás lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtanuljanak egy témát, ez nem mindig segít nekik gondolkodni erről a témáról. Amennyiben ön is szívesen olvasna könyveket Homonnay Gergelytől, nézzen be a book24.hu weboldalra, ahová érdemes kattintani ha ön is éppen könyveket szeretne rendelni. Weboldalunkon folyamatos akciókkal várjuk és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra is számíthat, tehát érdemes benézni hozzánk. Ha ide látogat elérhetőségeinket is megtekintheti, hogy kérdéseket tegyen fel a művekkel kapcsolatban.