Hol találhatunk egy jó állatorvost a kis kedvencünknek?

Ha cicánknál vagy kutyusunknál rendellenességet tapasztalunk, a legjobb, ha a lehető legrövidebb időn belül állatorvoshoz visszük, aki a kivizsgálásokat követően nagy valószínűséggel gyógyszeres kezelést fog számára felírni. Nagyon lényeges, hogy kis kedvencünket nem csupán a kötelező oltások alkalmával kell állatorvoshoz vinnünk.

[wp_ad_camp_1]

Dr. Lévai Péter állatorvos a 2001-es évben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, majd az Egyetem Sebészeti és Szemészeti Klinikáján dolgozott, ahol széles körű szaktudást szerzett a kisállatok sebészeti és szemészeti ellátásából. 2003 óta a Lőrinci Állatorvosi Rendelő munkatársa. A 2008-as évtől pedig vezetője, illetve tulajdonosa a rendelőintézetnek.

Amennyiben azt vesszük észre, hogy kis kedvencünk alvásigénye megnőtt, nem feltétlenül kell az öregségre gondolni. A legtöbb gazdi ugyanis azt gondolja, hogy kutyusa már idős, és csupán azért szunyókál többet. Így nem is viszi el állatorvoshoz. Azonban lényeges tudni a gazdiknak, hogy sok esetben nagyon sokat jelent, ha még időben szakember vizsgálja meg kis kedvencét, mert ha még idejében felismeri a bajt, orvosolni tudja azt.

Dr. Lévai Péter állatorvos
Dr. Lévai Péter állatorvos

A Dr. Lévai Péter állatorvos vezette Lőrinci Állatorvosi Rendelőben, illetve a Budapest 18. kerületében megtalálható rendelőbe mindig elvihetjük kis kedvencünket. Ebben a rendelőben szakrendelésre is elvihetjük kutyusunkat vagy cicánkat. Ugyanis lehetőségünk van kutya és macska szemészetre, bőrgyógyászatra, de akár még ultrahangra is időpontot foglalni.

Amennyiben tehát azt gyanítja, hogy a kis kedvence megbetegedett, ne késlekedjen őt megfelelő szakemberhez elvinni még időben. Dr. Lévai Péter állatorvos szeretettel várja a lőrinci rendelőben a kutyusokat, cicákat, vadászgörényeket, nyulakat, illetve minden kis rágcsálót. Bővebb információkért látogasson el a www.kisallatdoki.hu weboldalra.