Hőfüggöny széles kínálata várja!

Ha kültéri felhasználásra keres minőségi szalagfüggönyt, akkor a hőfüggönyök között érdemes szétnézni, amelyek mind a négy évszakban tökéletesen használhatóak. Nálunk többféle hőfüggöny között válogathat amelyeket egyedi igények alapján készítünk el, ezért kérjen bátran árajánlatot.

[wp_ad_camp_1]

Hőfüggöny széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt a thermonet-trade.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, éppen ezért ha ön is hőfüggönyt szeretne rendelni ipari célokra de nem szeretne túl sokat költeni, akkor ne habozzon, nézzen szét nálunk és kérjen árajánlatot még ma, biztosan nem fogja megbánni. Egy átlátszó, szabványos PVC-függöny, egy olyan hőfüggöny, amely szuper megoldást nyújt a bejárati ajtókhoz, az ipari kapukhoz, garázs- és műhelybejáratokhoz, az ipari helyiségek szétválasztásához,  lépcsőházakhoz és élelmiszeripari felhasználásra is jól jöhet. A PVC szalagfüggönyt, vagy másnéven a hőfüggönyt B2-besorolású, UV-ellenálló, rugalmas, átlátszó PVC-szalagokból gyártják, amelyek mind kültéri, mind beltéri elválasztáshoz megfelelőek lehetnek. Az ajánlott hőmérséklet-tartomány -5 ° C és + 50 ° C között mozog.

Ha kérdések merülnének fel a hőfüggönyökkel, fizetési módokkal, a házhozszállítással vagy az árakkal kapcsolatban, akkor ezeket bármikor felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 9076 177 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@thermonet-trade.hu e-mail címre és itt minden kérdéséét megválaszolják majd barátságos kollégáink. Amennyiben még többet szeretne megtudni a pvc hőfüggönyökről vagy megtekintené az árakat és ajánlatot kérne, keresse fel bátran  weboldalunkat, a thermonet-trade.hu-t és itt megtalálhatja a teljes hőfüggöny kínálatot is és a függönyök beszerelését is megismerheti.