Hirtv – teljes műsorújsága online

Az első nagy fejlemény a Hír TV életében 2007. március 15-én történt, amikor a Hír TV és a Magyar Nemzet napilap újabb rádióállomást indított Lánchíd Rádió néven.

[wp_ad_camp_1]

Hirtv teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és ingyenesen megtekintheti nemcsak a mai, hanem akár az egész heti Hír TV műsort is. 2007 szeptemberében a csatorna logóját átalakították és a program felépítését is módosították: új reggeli televíziós programot vezettek be, amely tartalmazott élő riportokat és informatív stílusú hírműsorokat. A TV-műsorok első korszakát is frissítették új programok bevezetésével: Rájátszás, Vonalban, Civil kaszinó, Lapzárta stb. amelyben a műsorvezető és a vendégek a fő magyar napilapokban megjelent cikkekről beszélnek. A Paletta egy közérdekű program, és ott van a Panaszkönyv is, amely a fogyasztóvédelemre koncentrál. A Hír TV nyomozási jelentéseket, politikai beszélgetési programokat, talk show-kat és reggeli programokat is közvetít. Ezen felül a Hír TV olyan BBC műsorokat sugároz, mint a Click, a Riporterek és a Talking Movies magyar fordítással.

HírTV
HírTV

2002. november 26-án a TV-csatornát 20 millió magyar forint tőkével regisztrálták. A televízió első vezérigazgatója Borókai Gábor volt, aki nemrégiben Orbán Viktor első kormányzati szóvivője volt (1998-2002), az első főszerkesztő pedig Dlusztus Imre volt. Az első tesztátvitel 2002. december 2-án kezdődött. Egy hónapos tesztközvetítés után a TV-csatorna több kábeltelevíziós társasággal kötött szerződés alapján 2003. január 2-án kezdte meg rendszeres műsorát. A teljes hír tv műsorért és a kezdési időpontokért mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti. A Hír TV-n nagyon érdekes műsorokat nézhet nap mint nap, ezért ha unja a filmeket, érdemes megnézni a Hír TV-t.