Hézagtömítő, mely könnyedén és gyorsan alkalmazható

Ma már számos különféle eszköz található a piacon, mely a padlók tömítésére kiválóan alkalmas, ám ha Ön is keresi a modern megoldásokat, melyek igyekeznek eleget tenni a legtöbb felhasználói elvárásnak, akkor itt az ideje, hogy megismerje a legújabb hézagtömítőt.

[wp_ad_camp_1]

Az ipari padlók dilatációs és munkahézagainak tömítésére tökéletesen alkalmas Fugenplast fugatömítő egy nagyon rugalmas PVC-ből készült hajlékony profil, ami kifejezetten könnyen és gyorsan a vágott hézagokba helyezhető. Rendkívül jó megoldás kínál a fugák azonnali kitöltésére, mely már a kivitelezés alatt véd a piszoktól, és ezáltal természetesen megakadályozza a hézag éleinek letöredezését is. Igazán kellemetlen, ha nem cselekszünk időben és a hézagba piszok kerül vagy az töredezik, így érdemes minél előbb kiválasztani egy olyan hézagtömítőt, ami megoldja ezt a problémát.

Hézagtömítő
Hézagtömítő

A legújabb és egyelőre a legtöbb pozitívumot biztosító Fugenplast főbb jellemzői többek között a nagyon gyors és tiszta kivitelezhetőség, a vágás után közvetlenül történő behelyezhetőség, de tudni kell azt is, hogy hatékony védelmet nyújt a hézag peremének letöredezése, szálkásodása ellen, illetve minőségét korlátlan ideig megőrzi, nem öregszik, nem rothad, avagy nem kell folyamatosan pótolni, vagy az újrakezelést fontolgatni. A tömítő szürke, illetve fekete színben áll rendelkezésre, tehát választhat a padló színének függvényében. Meg kell jegyezni még, hogy rugalmasságának köszönhetően képes tolerálni akár 2-3 milliméteres zsugorodást is.

Ismerje meg Ön is a Fugenplast hézagtömítőt, mely behelyezése történhet erre speciálisan kifejlesztett géppel vagy gumikalapáccsal, akár már azonnal közvetlenül a padlókészítés után! A lényeg, hogy a termék által többé nem kell izgulnia, hogy a hézag problémája meg lesz oldva.