Hatékony rezsicsökkentés festékkel? Igen!

A rezsicsökkentésre ma már számos módszer adott, de ezek közül is az egyik legújabb és egyben rendkívül praktikus megoldás a nano-kerámiás festék. A már széles körben bevált és bizonyítottan energiamegtakarító eljárás az egyedülálló Protektor nano-kerámiás hőszigetelő festékbevonattal oldható meg. A készítmény egy csapásra megoldhatja energetikai problémáit, hiszen általa egyaránt adott a hőszigetelés és tartós penészmentesítés kültérben és beltérben is, miközben egészségbarát, időtálló és gazdaságos.

[wp_ad_camp_1]

A fantasztikus Protektor kültéri hőszigetelő festék egy olyan csúcsminőségű és többfunkciós speciális festékanyag, mely segítségével kellemesebb hőmérséklet érhető el a lakásban, avagy nyáron hűvösen, amíg télen melegen tartja a belső légteret. A festék egyszerre hőszigetelő, hővisszaverő és falszárító hatását a nanotechnológiás kerámiagömböcskéknek által éri el.

A gömböcskék elvonják a falból a nedvességet, a szárazabb falak pedig köztudottan jobban szigetelnek, sőt egy egyenletes hőmérsékletű hőtükör felületet is létrehoznak a falakon, ami visszaveri a hősugárzást, így védi az épületet a nyári felmelegedéstől, télen viszont nem hagyja elillanni a drágán megfizetett fűtési energiát a falakon keresztül.

Rezsicsökkentés
Rezsicsökkentés

A festék membránhatásának köszönhetően a falba nem tud visszajutni a víz, így védi a külső felületeket a csapadéktól és az UV sugárzástól is, valamint a hőingástól, algásodástól, mohásodástól, savaktól, sóktól akár 30 éven keresztül is!

Különleges, rugalmas kötőanyagának köszönhetően képes áthidalni a hajszálrepedéseket,és gátolja az újabbak kialakulását, emellett színezhető, ugyanúgy akár egy hagyományos festék is. Tudni kell még, hogy a felülete portaszító hatással rendelkezik, így nedves szivaccsal lemosható, ami által viszont hosszú időn keresztül olyanok maradnak falai, mintha most festette volna frissen őket.