Hamarosan Házasodna a gazda

Már csak pár nap és indul az RTL műsorán a Házasodna a gazda című felségkereső show, ahol a nyolc gazda közül kiválasztott négy szerencsés jelölt keresheti meg a párját a műsorban és remélhetőleg meg is találja. Október 31-étől lesz látható a televíziók képernyőjén a már most is hatalmas népszerűségnek örvendő show műsor.

[wp_ad_camp_1]

A négy szerencsés férfi Szilveszter, András, Bence és Tomi. Négy teljesen különböző jellemről, emberről van szó, akikben egy biztosan közös, hogy végre párt szeretnének a Házasodna a gazda által. A jelentkező hölgyek különféle módon szerezhetik meg a gazdák szerelmét, a kérdés, hogy ki lesz a nyerő. Bence gazda még igazán fiatal, viszont máris megunta az ismerkedést és élete párját szeretné végre megtalálni. Számára a legfontosabb, hogy a nő legyen okos és talpraesett, a buta nők és pláza cicák számára egyáltalán nem nyerők. Szilveszter gazda immáron 10 éve átvette édesapjától a gazdaságot aminek következtében nem volt ideje ismerkedni, a nőkkel foglalkozni és most a műsortól reméli, hogy végre az Ő életébe is bekopogtat a szerelem és gyermeke születhet.

Házasodna a gazda - Lilu
Házasodna a gazda – Lilu

András gazda elvált emberként is hisz az igazi szerelemben és hogy számára is van valahol egy hozzá illő személy, akivel megoszthatja életét és aki támaszt nyújt számára. Két leány és két fiú gyermeke mellé egy édesanyát és szerető társat keres. Tomi gazdának még nincs gyermeke, viszont nagyon szeretne kettőt és keresi élete párját, akitől szerelmet és gyermeki áldást is kaphat, azt a hölgyet, aki igazi nőként tud viselkedni minden helyzetben.

A négy szerencsés férfi kalandja hamarosan megkezdődik és nyomon lehet követni az eseményeket a televízión, lehet szurkolni, hogy a gazdák végre rátaláljanak a nyugalomra, a békés életre egy csodálatos társ mellett, akik életük végéig elkíséri őket. Még csak pár nap és Házasodna a gazda!