Hamarosan épül az Élet Parkja Érden!

Ma már számtalan létesítmény kínál egyedülálló szórakozási és egyéb lehetőségeket hazánkban is. Most viszont egy teljesen új projekt van készülőben, ami nem egyszerűen egy újabb szórakoztató-központ, hanem maga az Élet Parkja. Az élet itt elsősorban örömet jelent, avagy átélhetünk pozitív érzelmeket, új élményekkel gazdagodunk, sőt mindezt megoszthatjuk szeretteinkkel. Pontosan ez a filozófiája az új szórakoztató-központnak, mely az eddigi tervek szerint Érden fog felépül.

[wp_ad_camp_1]

A szórakoztató komplexumnak 110 hektáros területen helyezkedik majd el. A részét képezi majd egy vidámpark, és egy vízi élménypark is, ám emellett fontos szerepet kap a fő utca, az éjszakai élet központja, ami számtalan étteremmel és lokállal várja a vendégeket. Természetesen nem hiányozhat egy rendezvényközpont sem a sokaságból, amely koncerteknek, színházi előadásoknak ad otthont, illetve nem szabad megfeledkeznünk a legfőbb attrakcióról, a történelmet átélhetővé varázsoló korhű faluról is, ami már most is nagyon izgalmasan hangzik.

Élet Parkja Érd
Élet Parkja Érd

Az Élet Parkjának célja, hogy igazi világszínvonalú látványosságot teremtsen. Pontosan ezért már a helyszín kiválasztásában is döntő szerepet játszott Magyarország stratégiai pozíciója, hiszen Érd Európa szívében található és egyre több turista úti célja már most is, hát még majd a komplexum elkészülte után.

A tervek kivitelezése az elkövetkezendő időszak egyik legjelentősebb turisztikai beruházása lesz, ami remélhetően pozitív hatást gyakorol a helyi gazdasági életre is. Az Élményközpont a szórakoztatáson kívül előreláthatólag nagyjából 3.000 fő részére biztosít munkát is direkt módon, de a létszámnak a többszörösét is foglalkoztatja plusz indirekt módon. Reméljük, hogy minél előbb próbára tehetjük a Park egyedülálló szolgáltatásait!