Gyors szélvédő csere és javítás garanciával

Vannak olyan sérülések, meghibásodások az autón, melyekkel gond nélkül lehet akár hosszú távon is közlekedni. Viszont némely hibák olyannyira súlyosak, hogy szinte azonnal szervizbe kell vinni az autót. Ilyen például, amikor a szélvédő olyan mértékben megsérül, hogy a vezető kilátása erősen korlátozottá válik.

Szélvédő csere és javítás garanciával a Rocsi Motors Kft szervizében. A szélvédő a gépjárművek egyik legfontosabb része, azonban erről sokan megfeledkeznek. Nem csupán esztétikai szempontból van fontos szerepe, hanem a funkcióját tekintve is nagyon lényeges. Védelmet nyújt a különféle időjárási tényezőkkel, illetve a felverődő kavicsokkal és egyéb tárgyakkal szemben. A repedések és törések jóval veszélyesebbek, mint azt sokan gondolják. A repedések rendkívül veszélyesek és akár a kilátást is akadályozhatják, ha a sofőr látómezőjében vannak. Emiatt nagyon fontos komolyan venni a legapróbb sérüléseket is. Szerencsére nagyon gyakran a javítás is megoldást jelent, azonban van, amikor olyannyira súlyos a kár, hogy a szakember a cserét ajánlja.

Szélvédő csere és javítás
Szélvédő csere és javítás

A gyakori használatnak kitett szélvédő, illetve az olyan autók, melyek nagyrészt a szabadban parkolnak, nagyobb eséllyel szenvednek üvegkárt vagy sérülést. Az időszakos ellenőrzések során célszerű a szélvédőt is ellenőriztetni. A Rocsi Motors Kft szélvédői a világ legjelentősebb autóüveg gyártóitól érkeznek, így az EU által támasztott legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek. Ha ebben a szervizben végezteti a szélvédő cserét, akkor élettartam garanciát biztosítanak a szakemberek beázásra. A külsérelmi nyom nélküli sérülésre pedig fél év garancia jár. A csere rendkívül gyorsan és szakszerűen zajlik, így a gépjármű akár másfél-két óra alatt menetkész. Ez idő alatt az ügyfél váróban kellemesen eltöltheti az időt.