Gyönyörű porcelán héj a szépségért a Budapest Dental Rendelőben!

Ha a páciens valamilyen esztétikai problémát szeretne elrejteni a mosolyzónában, akkor a legjobb, amit tehet, hogy porcelán héjat választ. Ne szenvedjen az előnytelen formájú és színű fogaktól! Higgye el Önnek is lehet természetes és szép mosolya.

[wp_ad_camp_1]

Gyönyörű porcelán héj a szépségért, melynek köszönhetően visszaszerezheti önbizalmát! Az üvegkerámia igazán különleges fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek az anyagnak a különlegessége, hogy a természetes fogzománc fényét és csillogását kiválóan képes utánozni. Amellett, hogy igazán esztétikus, a harapás és a rágás erőit is kiválóan bírja. Az a páciens, aki üvegkerámiával rendelkezik, annak nem kell attól tartania, hogy törés vagy repedés következik be. Ha normál harapással rendelkezik, viszont előnytelen alakú, csúnya, szürke a foga, akkor a porcelán héj tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy fogsorát újra széppé varázsolja. A porcelán héjat az első fogaknál érdemes készíteni, tehát a mosolyzónában. A rágófogakra korona kerül, melynek oka, hogy sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint az elülső fogak.

Érdemes tisztában lenni vele, hogy a porcelán héj kizárólag a már meglévő fogak esztétikai megújítására alkalmas, foghiány esetén viszont más megoldást kell találni, ugyanis a fog pótlására nem alkalmas. Az innovatív IPS e.max Ivoclar porcelán héj, akár egy héten belül elkészül. Az előkészítés napján sor kerül a színválasztásra, majd öt nap múltán a vadonatúj porcelán héjak felragaszthatók. A porcelán héjak minimális falvastagság mellett maximális keménységet jelentenek. Ha Ön is csodás mosolyra vágyik, akkor válassza a csodás porcelán héjat. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a budapestdental.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!