Gravírozott óra kedvező áron online

A modernebb órák hasonlóak a klasszikus órákhoz, de az óralap az elülső ablakon keresztül is látható, miközben kínálunk egy féldupla vadász órát is, amelynek két fedele van, egy elöl és egy hátul. az elülső ablakon keresztül láthatjuk az óra számlapját, valamint a hátlap kinyitásával rácsodálkozhatunk az órakészítési készségekre.

Gravírozott óra kedvező áron rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent ezekről a szép darabokról, amelyeket meg is rendelhet személyes üzenet hozzáadásával. Kétoldalt kinyíló dupla vadász órákat is kínálunk, amelyek akár önállóan is megállják a helyüket, akár otthoni díszóraként, de hordozható óraként is. Minden óránk többféle stílusban és kivitelben kapható, valamint a óra kiegészítők nagy választékával. Weboldalunk több stílusú egyedi, elegáns férfi órát kínál. Szinte mindegyikre egyedi gravírozást kínálunk, így egyedi ajándék lehet, tökéletes születésnapra, vőfélynek vagy egy különleges mérföldkő megemlékezésére. Válasszon a felhúzható (mechanikus) vagy a kvarc (akkumulátoros) közül. Minden óra elegáns díszdobozba van csomagolva a stílusos ajándékozás érdekében. Vásároljon bizalommal, tudván, hogy órájára 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Minden óránkat saját raktárunkban tároljuk és gravírozzuk, így megrendelését a leadását követő napokon kiszállítjuk.

A gravírozott férfi órák klasszikus, elegáns ajándékot jelentenek tehát. A gravirexpressz.hu-nál egyedülálló és eklektikus férfi óra kollekciót kínálunk. Ha bármilyen okból nem elégedett gravírozott órájával, küldünk helyette egy másikat. További részletekért és óra rendelésért nézzen be még ma a gravirexpressz.hu-ra és itt mindent megtalál ami érdekelheti ezzel kapcsolatban.