Gépelés, gépírás alacsony áron

Nagyon kevés olyan gépíró van aki valóban villám gyorsan tud írni és percenként begépel több ezer karaktert, viszont nálunk ilyen gépírók vannak, ezért ha önnek is van olyan dokumentuma amit be kéne gépelni, akkor jó helyen jár nálunk a gépelés.hu weboldalon. Bővebben szolgáltatásainkról és magáról a gépírásról akkor olvashat, ha weboldalunkra látogat.

[wp_ad_camp_1]

Kedvezményes gépelés árak elérhetőek a gépelés.hu weboldalon ezért ha önnek is dokumentumokra lenne szüksége, de nincs ideje a gépelésre akkor bátran forduljon hozzánk. Nálunk minden gépíró diszkrét, megbízható, minőségi és gyors munkát végez, ezért érdemes megbíznia bennünk. Gépíróink nemcsak magyar szövegek begépelését vállalják de angol, német, illetve latin nyelvű szövegeket is szívesen gépelnek be. Ami az idegen nyelvű szövegek árait illeti gépíróink 0,44 ft-ért vállalják a hanganyag és a diktálási utáni gépelést leütésenként, míg a nyomtatott szöveg 0,40 ft-ba kerül, a kézirat pedig 0,48 ft-ba kerül leütésenként. A magyar nyelvű szövegek begépelésének árait, illetve egyéb szolgáltatásaink árait weboldalunkon tekintheti meg.

Gépelés
Gépelés

Amennyiben többet szeretne megtudni a gépelésről, a gépírásról, vagy ha megtekintené gépírási szolgáltatásainkat akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a gépelés.hu-t, és itt megtekintheti az árakat is, valamint referenciákat is találhat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a gépelésről vagy igénybe venné valamelyik gépírási szolgáltatásunkat akkor a nap 24 órájában felveheti velünk a kapcsolatot a +36 30 470 0911 telefonszámot tárcsázva vagy küldjön e-mailt a szbgepeles@gmail.com e-mail címre és mi visszajelzünk minden kedves érdeklődőnek. Gépírási szolgáltatásaink mind kedvező árúak, gépíróink pedig diszkrétek, profik, gyorsan gépelnek és megbízhatóak ezért megéri hozzánk fordulni.