Fogászati implantátum hosszú távra

A fogászati implantátum műtéti beavatkozásához nincs szükség csontszövetekre vagy mesterséges csontpótlások alkalmazására ez pedig jelentősen csökkenti a műtét árát. Az IHDE-re rögzített protézisek teljes terhelhetőséget és újra hibátlan rágási funkciót biztosítanak méghozzá egy szempillantás alatt.

[wp_ad_camp_1]

Fogászati implantátum elérhető pénztárcakímélő áron a fog-ma.hu weboldalon, ezért ha ön is fogproblémákkal küzd, és egy hosszútávú megoldást keres, akkor forduljon hozzánk, hiszen hazánkban mi vagyunk az egyetlen cég, ahol megtalálhatóak a svájci IHDE Dental fogászati implantátumai. A Svájci székhelyű IHDE Dental idén 64. évfordulóját ünnepli. A fogászati termékeket közel 50 országban forgalmazzák, már hazánkban is, és több mint egymillió implantátumot értékesítenek, így napról napra rengeteg ember életét könnyítik meg ezekkel az implantátumokkal. Az első vizsgálat során röntgenfelvételt készítünk, de ha az orvos szükségesnek tartja, akkor CT képet is készíthet, hogy megállapítsa hová kell beilleszteni az IHDE fogászati implantátumokat, majd pedig megbeszéljük önnel a kezelési tervet is.

Fogászati implantátum
Fogászati implantátum

Amennyiben még több részletet és információt tudna meg a fog implantációról ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat a fog-ma.hu-t, hiszen itt megtalálhatja az implantáció teljes leírását, megismerheti az implantáció előnyeit és arról is bővebben olvashat, hogy mi is az az implantáció. Weboldalunkon természetesen az árakat is megtekintheti majd. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20321 5857 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@fog-ma.com e-mail címre, és itt minden kérdésére választ kap majd ami a fogászati implantációval, a beavatkozással vagy az árakkal kapcsolatos.