Fantasztikus Afrika utazások

Afrika gyönyörű tájakkal és szebbnél szebb városokkal vár minden turistát, ezért ha ön is egy különleges helyre látogatna el családjával, akkor válassza valamelyik afrikai utunkat és biztosan rengeteg emlékkel gazdagodik majd.

[wp_ad_camp_1]

Afrika utazások elérhetőek igen kedvezményes áron csakis az utazzafrikaba.hu weboldalon, ezért ha idén ön is Afrikában nyaralna, akkor itt a helye nálunk, hiszen itt akár szudáni utazást is találhat. Ha még ön sem járt Szudánban, akkor fogalma sincs az igazi vendégszeretetről. Szudán északi és középső része nemcsak békés, de vendégszerető és lélegzetelállító is egyaránt, tehát ha szép tájakat szeretne  látni, akkor itt az ideje ellátogatni Szudánba. A Núbiába vezető út során sivatagokon keresztül az egész országot bejárhatja és minden kulturális helyszínt, ősi várost és gyönyörű piramismezőt is megtekinthet. A Nílus mentén található aprócska falvak festett házai visszaviszik a turistákat a történelembe, amikor csak egy-egy háziállat  hangja törte meg a pálmaligetek közötti csendet és nyugalmat.

Afrika
Afrika

Túravezetőnk régész tehát ismeri Núbiát és a szudáni civilizációt, ezért tökéletesen bemutatja és átadja a vidék páratlanul hagyományait és történelmét is. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az utazásokról, vagy esetleg videókat is nézne, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel az utazzafrikaba.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat a többi afrikai utazásról is és megtekintheti árainkat. Ha esetleg kérdések merülnének fel az árakkal, az utazásokkal vagy Afrikával kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak küldjön e-mailt bátran az info@utazzafrikaba.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 20 541 0757 telefonszámot és itt együttműködő ügyfélszolgálatunk minden kérdésre választ ad majd.