Extrém szállás lombházból

Weboldalunkon négyféle lombház szállás közül válogathat, hiszen ott van a bükk, a tölgy, az érder, valamint a juhar lombház is, amelyek egyformán esztétikusak, kényelmesek és nyugodt környezetben helyezkednek el, az erdő közepén, ahol tiszta a levegő és ahol nincsenek járművek. Ha ön is ki szeretne szabadulni a nagyvárosok rohanó világából, akkor bérelje ki egyik lombházunkat a hétvégére.

[wp_ad_camp_1]

Extrém szállás igen alacsony áron elérhető a treehouses.hu weboldalon, tehát ha ön is egy különleges szállást szeretne mert unja már a megszokott hoteleket, akkor itt a helye nálunk, hiszen erdei szálláshelyeink nem mindennapiak, tehát érdemes elgondolkodni ezeken. A lombházak körül tavak is vannak, tehát ha fel szeretné fedezni a környéket, akkor erre is van lehetőség. Ha hozzánk fordul, akkor felejthetetlen élményekben fog részesülni, hiszen luxus körülmények között pihenhet, távol a gondoktól és a stressztől. Párjával kipróbálhatják akár a forró pezsgő medencét is, ami ráadásul szintén a szabadban található, a szabad ég alatt, ahol kristálytiszta a levegő.

Extrém szállás
Extrém szállás

Amennyiben megtekintené a lombház szállások teljes leírásait, vagy átböngészné képgalériánkat, hogy szemügyre vegye az erdei lombházakat, akkor erre is van lehetősége, csak kattintson bátran a treehouses.hu weboldalra, és itt bővebben olvashat a szállásfoglalásról is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik lombházról, vagy az árak után érdeklődne, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 20 618 9900 telefonszámot és itt mindenre kérdésére azonnali választ kap majd. Válassza valamelyik lombház szállásunkat, és itt garantáltan nyugodtan és békésen pihenhet majd családjával, párjával.