Euroclear – mangánmentesítés hatékonyan!

A mangánmentesítés olyan vízkezelési és víztisztítási feladat, amelyet sokan a vaseltávolítással társítanak, mint például a vas- és mangáneltávolító berendezések, de ez nem mindig igaz. Igaz, hogy a legtöbb esetben vaseltávolításnál mangán eltávolításra is szükség van, de a víz összetétele és az elemi mangán egyéb kémiai kötései miatt ezt a feladatot nem tudjuk egyszerű vaseltávolító berendezéssel megoldani.

Euroclear mangánmentesítés elérhető a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha minőségi euroclear berendezéseket rendelne, hiszen a legjobbakat nálunk találhatja meg.  Mivel a mangán kétszerese a vasnak, legalább annyival nehezebb (vagy még nehezebb) eltávolítani a vízből. Vagyis a mangánpelyhet, mangán-dioxidot sokkal nehezebb ixidizálni. Egyes katalitikus töltetek vaseltávolításra alkalmasak, de a víz összetételétől függően mangán eltávolításra nem. Sokszor a hibás kiválasztás miatt a berendezés beszerelése után derül ki, hogy a beépített vaseltávolító technológia nem alkalmas a mangán eltávolítására. Ez a hibás technológiai meghatározás nagyon költséges lehet, ezért azt javasoljuk, hogy ha van mangán a vízen, akkor inkább a valamivel drágább, esetleg „kombinált” technológiát részesítsük előnyben, de ne költsünk feleslegesen olyasmire, ami végül nem működik megfelelően.

Amennyiben többet tudna meg az euroclear berendezésekről és a mangáneltávolításról, nem kell messzire mennie, keresse fel a bolt.agroviz.hu-t és itt mindent megtudhat magáról az euroclear cégről is, valamint a termékpalettát is megtekintheti mindössze néhány kattintással. Weboldalunkon az euroclear termékek illusztrációit is megtekintheti majd. Ha tőlünk rendel minőségi euroclear berendezéseket, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és itt minden kérdésére választ kap majd.