Esti érettségi Budapest

Budapesti esti gimnáziumunk célja, hogy a felnőtteknek legyen esélyük gimnáziumba járni a munka mellett, hiszen a munka nem teszi lehetővé a nappali tagozatos tanulást. Aki felnőtt korában szeretne karriert építeni az se csüggedjen, hiszen esti gimnáziumunkban megkapja az ehhez szükséges tudást. Jelentkezési lapunkon mindössze néhány adat megadására van szükség és máris elkezdheti a tanulást, annak érdekében, hogy megszerezze az esti érettségi vizsgát Budapesten.

[wp_ad_camp_1]

Esti érettségi Budapest városában elérhető csakis a karriersuli.hu weboldalon, ahol néhány kattintással le is adhatja jelentkezési lapját. Esti gimnáziumunk egy nagyon jó, barátságos környéken található, épp ezért itt nyugodtan, kellemes környezetben tanulhat majd. Tantestületünk csakis tapasztalt és jól felkészült tagokból áll, akik meg biztosítani tudják az ön számára azt a tudást, amire mindig is vágyott. Az oktatás heti 2 hétköznapon történik délután 3-tól kezdődően este háromnegyed 9-ig. A jelentkezési lapon csak néhány adatot kell megadnia: nevét, e-mail címét, telefonszámát, életkorát, azt, hogy eddig hány osztályt járt ki, illetve azt, hogy melyik tagiskolába szeretne járni, hol szeretne majd esti érettségi vizsgát tenni.

Esti érettségi Budapest
Esti érettségi Budapest

Amennyiben a továbbiakban is többet szeretne megtudni Budapesti esti érettségi vizsgát biztosító gimnáziumunkról, akkor nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat a karriersuli.hu-t, és itt megtalálhatja az oktatás, illetve az érettségi teljes leírását, valamint itt Facebook oldalunkat is elérheti, ahol extra tartalmak várják önt. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk az esti gimnáziumról, akkor vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a karriersuli@gmail.com e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 906 6885-öt, és csapatunk visszajelez majd önnek. Adja le jelentkezési lapját még ma, és kiváló oktatásban lesz majd része ha minket választ.