Érettségi felkészítő a legjobb áron!

Az Érettségi bizonyítvány vizsgát a középfokú végzettség megszerzése után teszik lehetővé, és lehetővé teszi a jogosult számára a felsőoktatásba való bejutást. Azok érik el ezt, akik sikeresen teljesítik az érettségi vizsgát. Az érettségizők szakmai oktatást és képzést is folytathatnak, vagy beléphetnek a munkaerőpiacra, ha szakmában/technikában tanultak.

[wp_ad_camp_1]

Érettségi felkészítő elérhető az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra látogatva, tehát ne habozzon, keressen fel minket még ma és rengeteg hasznos infót tudhat meg az érettségiről. A felsőoktatásba jutáshoz (azaz az ISCED 6-ba történő továbbjutáshoz) a tanulóknak meg kell szerezniük az Érettségi bizonyítványt számos kötelező és választható tanulmányi tárgy vizsgájával (gimnázium vagy szakgimnázium által kiadva). A középfokú, felsőfokú (ISCED 4) és a felsőoktatási és szakképzési (ISCED 5) programok folytatásához a hallgatóknak az érettségi vizsgát kell tenniük a szakterülethez kapcsolódó szakterületen. A középfokú tanulmányok befejezése előfeltétele a középiskolai érettséginek. Az alap- és középfokú oktatás tartalma és felépítése a 2012. évi nemzeti alaptanterv (általában NAT 2012 néven emlegetik) és a közoktatásról szóló 2011. évi CXC. a tartalomhoz kapcsolódó vizsgakövetelményeknek és a nemzeti tantervnek megfelelően kell létrejönniük.

Érettségi felkészítő
Érettségi felkészítő

Az Érettségi bizonyítvány lineáris, önálló képesítés, hasonlóan a német Abiturhoz, és előfeltétele a felsőoktatásba és a szakképzés bizonyos útjaira való belépésnek. Noha a jelölteknek csak egy képesítést adnak ki, a vizsgázott tantárgyakban vannak bizonyos különbségek, attól függően, hogy milyen iskolában tanultak. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra és itt elérhetőségeinket is megtekintheti ha többet tudna meg a vizsgáról vagy a felkészülésről.