Eredetvizsga Nyíregyháza környékén is

Sokan nincsenek tisztában azzal, miért van szükség eredetvizsgára autó eladásakor vagy vásárlásakor, legyen szó magánszemélytől, kereskedőtől vásárolt járműről, kölcsönről vagy lízingről. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Eredetvizsga Nyíregyháza vonzáskörzetében elérhető igen alacsony áron, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a folyamatról, az árakról és az eredetvizsga fontosságáról. Természetesen külföldről behozott jármű esetén szükséges vizsga, mivel ez elengedhetetlen a magyarországi forgalomba hozatalhoz vagy az okmányirodában történő átíráshoz. Minden esetben, amint a neve is mutatja, célja a jármű eredetének, egyedi azonosítóinak ellenőrzése. Ez felhasználható a bűncselekménybe keveredett járművek kiszűrésére is. Cégünk minden hitelesítési tesztet Nyíregyházán végez. A rendelkezés hatása nem veszett el, az ellopott járművek száma jelentősen visszaesett, eladásuk szinte teljesen lehetetlen volt emiatt a vizsga miatt. Fontos tudni azt is, hogy a vizsga 60 napig érvényes, és természetesen a tulajdonosváltáskor minden alkalommal újat kell készíteni, még akkor is, ha csak 2 hónapja volt nálunk az autó, és tudjuk hogy minden rendben van.

Az előírásoknak megfelelően csak 15 nap áll rendelkezésünkre a járművek tulajdonjogának megváltozásáról. A hitelességi ellenőrzés díja jelenleg több ezer forint között változik, attól függően, hogy hány köbcentiméter az autó, jármű stb. Az eladáskor általában megállapodás tárgyát képezi, hogy ki fizeti a hitelességi díjat: a eladó vagy a vevő. Ezt a kérdést tisztázni kell az áralku során, hogy később ne legyen belőle probléma. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel bátran weboldalunkat a gmaxx.hu-t és itt megtalálhatja az eredetvizsga teljes leírását.