Epson tintapatron minőségi webáruházból

A legtöbb modern tintasugaras nyomtató fekete patront használ a szöveghez, vagy akár egyetlen CMYK kombinációt, de az is előfordul, különálló patront minden színhez. Noha a színek elkülönítése kezdetben ritka volt, az utóbbi években ez a gyakorlat egyre gyakoribb. Néhány felső kategóriás tintapatron extra színeket kínál, ilyen az Epson is.

[wp_ad_camp_1]

Epson tintapatron kapható végtelenül alacsony áron csakis az onlinetoner.hu weboldalon tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk bátran és itt mindent megtudhat az Epson tintapatronokról, ráadásul nálunk olyan sok Epson patron elérhető, hogy nem is fog tudni választani. Sok család, fotós és kis otthoni iroda inkább a tintasugaras nyomtatókat részesíti előnyben. Minden tintasugaras gép szöveget, színes képeket és fényképeket nyomtat. A többfunkciós tintasugaras nyomtatók a fax, a szkennelés és a másolás funkcionalitását is kombinálják. Ha rendszeresen kisebb mennyiségben kíván nyomtatni, vagy minőségi fotókra van szüksége, akkor ezekhez az Epson tintapatron lesz a legjobb választás. Ha azonban nem óvatos, a patron cseréje költséges lehet.

Epson tintapatron
Epson tintapatron

Két általános tintapatron-kombináció létezik. Egyes nyomtatóknak csak két tintapatronra van szükségük, egy fekete és egy háromszínű tintapatronra. A háromszínű tintapatron kezeli a színes nyomatokat, de a hátránya az, hogy ki kell cserélnie a teljes patront, ha az egyik szín elfogy. Más nyomtatók egyedi tintapatronokat használnak. Lehet, hogy a legtöbb nyomtató fekete, cián, bíbor és sárga patront igényel, de néhány fotóhoz további patronokra, például világos cián vagy világos bíbor színre van szükség. Ha meg szeretné tekinteni teljes Epson tintapatron kínálatot és azt, hogy milyen színeink vannak, akkor keresse fel bátran az onlinetoner.hu weboldalt és itt mindent megtalál.