Elsőrendű sűrített levegő szűrő

Az ipari előállítás során sok alkalommal találkozhatunk olyan eszközökkel, amelyek sűrített levegőt igényelnek a különböző folyamatok végrehajtásához. A sűrített levegőt kompresszorok állítják elő, amelyek a környezeti levegőt használják fel, ezért sok esetben a szűrésük ajánlott, hiszen porszennyeződéseket, víz-, olaj- és oldószergőzöket, illetve gáz halmazállapotú szennyező anyagokat is tartalmazhat. A szűrés feltétlenül szükséges amennyiben a technológiai berendezések megóvása vagy az egészségünk megőrzése áll mindenekelőtt. A sűrített levegő minőségét fontos magas színvonalon tartani legyen szó bármilyen ipari folyamatról is.

[wp_ad_camp_1]

A sűrített levegő szűrő elengedhetetlen az olyan vállalkozások számára, ahol sűrített levegő felhasználásával ipari folyamatokat végeznek. Miután a kompresszor előállította a sűrített levegőt, bekerül a hálózatba, ahol a már az eleve szennyezett környezeti levegő, tovább szennyeződik, a gépeknek és a csöveknek köszönhetően. Fontos, hogy egy vagy több sűrített levegő szűrőt beszereltessünk a hálózatban, hogy a megfelelő minőségű sűrített levegőt kapjuk. A szűrés finomságát a DIN-ISO 8573-1 szabvány írja le. 6 kategóriába sorolják fel a levegő minőségét, a sűrített levegő olajtartalma, a portartalma és a víztartalma alapján.

Sűrített levegő szűrő
Sűrített levegő szűrő

A több mint 4 éve működő Indufil Hungária Kft. professzionális ipari szűrésekhez kínál megoldásokat kedvező áron. Amennyiben kérdései vannak, termékeinkkel kapcsolatban keresse fel munkatársainkat e-mailben vagy hívja a +36 96 960 074-es telefonszámot, ahol ügyfélszolgálatunk szakemberei készséggel állnak rendelkezésére. Bízza a professzionális szűrést minőségi termékeinkre és nem fog csalódni azok színvonalába! Rendeljen sűrített levegő szűrőt és az ilyen jellegű gondjai azonnal megoldódnak!