Élményfestés kedvező áron

A festés élmény, ezért ha ön is kedveli a festészetet, akkor az élményfestés egy önnek való program , hiszen szabadjára engedheti fantáziáját és szárnyalhatna  vásznon ecsetével. Weboldalunkon több híres festmény közül válogathat majd, ezért megéri majd benézni hozzánk.

[wp_ad_camp_1]

A festés élménye hatalmas, ezért ha önt is megnyugtatja a festés, és szeretné elkészíteni a világ leghíresebb képeit, akkor keresse fel az alkotasutca.hu weboldalt hiszen itt jelentkezhet majd az élményfestésre, és a képet valamint a helyet is kiválaszthatja majd. Érkezzen negyed órával a festés előtt, és ez idő alatt megismerkedhet másokkal, közelebbről is megtekintheti a képet és lelkileg is felkészülhet a festésre. A festményt 3 óra alatt készítheti el, de festés közben szinte röpül az idő, ezért hamar elkészül majd a kiválasztott kép. Az elkészült alkotást hazaviheti, de akár el is ajándékozhatja. Csak arra lesz szüksége, hogy kényelmes ruhában érkezzen a helyszínre, hiszen csapatunktól kap majd kötényt és egyéb kellékeket is amikre szükség lesz a festésnél.

Élményfestés
Élményfestés

A festés élmény mindenki számára

Ha bővebb leírást és további részleteket szeretne megtudni az élményfestésről, akkor nem kell messzire mennie, csak látogassa fel weboldalunkat, az alkotasutca.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a helyszínről és a festményekről is. Kérdéseivel forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 230 5949 telefonszámon és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd hiszen csapatunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére áll majd. Az élményfestés során az instruktor először a kiválasztott festmény hátteréről fog beszélni, majd elkezdi festeni a képet egy nagyobb méretben, hogy ön jobban láthassa azt. Önnek az lesz a feladata, hogy kövesse az instruktor vonásait a megadott utasítások alapján. Ha festés közben elakad, akkor sem kell félni, hiszen az instruktor szívesen ad majd útmutatást mindenkinek. A festés élmény!