Diszkrét Proktológia szakrendelés Budapesten

A proktológia az orvosi specialitás, amely a vastagbél, végbél és végbélnyílás betegségeire összpontosít. Előfordulhat, hogy a betegeknek proktológushoz kell fordulniuk az alsó emésztőrendszeri betegségek kezelésére, ami kellemetlen lehet.

[wp_ad_camp_1]

Diszkrét proktológia szakrendelés Budapesten elérhető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran ha önnek is proktológiai kezelésre vagy szakrendelésre lenne szüksége. A proktológusok korrekciós műtéteket végeznek a vastagbél, a végbél vagy a végbélnyílás kijavítására. Előzetes műtéteket végeznek, amelyek magában foglalhatják a szervrészek eltávolítását vagy az egész szervekét, például az epehólyag eltávolítását. Ilyen bevatakozásokat végzünk mi is a Belvárosi Orvosi Centrumban, és ha fellátogatja weboldalunkat már akár időpontot is kérhet vizsgálatra. A végbél betegségei közé tartozik a külső és a belső aranyér. Az 50 éven felüli népesség közel 40% -a szenved ettől a betegségtől.

Egy másik figyelemre méltó végbélbetegség a végbélrák, amely tünetmentes marad hosszú ideig, és amely a daganatos betegségek körében az egyik leggyakoribb halálozási ok. Ennek a diagnosztizálásában is segítünk. Ezenkívül a proktológia különféle gyulladásos betegségek, a végbél jóindulatú és rosszindulatú elváltozásainak, valamint az anális repedések vizsgálatával és kezelésével foglalkozik. Mi is ezzel foglalkozunk a Belvárosi Orvosi Centrumnál, így ha úgy érzi, problémája van, vegye fel velünk a kapcsolatot a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, és mi mindenben segítünk. Weboldalunkon megtekintheti proktológiai szolgáltatásainkat is, azoknak az árát, valamint orvosainkról is nézhet majd illusztrációkat, így az első kezelésen nem lesznek ismeretlenek az ön számára.