Csapatépítő játékok nem megszokott módon

Akár, hogy is nézzük, időnk nagy részét a munkahelyen töltjük. Ahhoz, hogy ez az idő valóban hatékony munkavégzéssel teljen szükséges, hogy a kollégák egy közösség tagjának érezzék magukat. Erre tökéletes a csapatépítő tréning.

[wp_ad_camp_1]

Csapatépítő játékok terén bőven akad választék. A munkaadók is egyre inkább felismerik ennek fontosságát. A kollégákat időnként ki kell emelni a megszokott környezetből, az állandó mókuskerékből. A csapatépítő játékok hatására növelhető a teljesítmény, valamint a kollégák is kisebb eséllyel fognak felmondani, mivel hűségesebbek lesznek a céghez, továbbá a konfliktusokat, feszültségeket is könnyebb feloldani a csapatépítő játékok által. A legtöbbször a főnök befizeti az alkalmazottakat egy amolyan hagyományos csapatépítő tréningre, ami a konfliktuskezelésre, koncentrációra, célokra helyezi a hangsúlyt, ami igazán pozitív, viszont a kollégák közti összetartásra nem feltétlenül fektet hangsúlyt, így jobb munkaerő lesz a kollégákból, de közösség nem.

Csapatépítő játékok
Csapatépítő játékok

Csapatépítő szabadulószoba

A szabadulószobák kapcsán a többség azt gondolja, hogy baráti társaságok és családok látogatnak el ide, hogy próbára tegyék magukat. Holott egyre gyakoribb, hogy kollégák döntenek úgy, hogy összefognak egy közös cél, a szabadulás érdekében. Kevés ennél jobb csapat összekovácsoló program létezik. A kollégák ezáltal kiléphetnek komfortzónájukból, ráadásul együtt élhetnek át egy izgalmas kalandot. A szabadulószobából való kijutáshoz elengedhetetlen a csapatmunka, a logikai gondolkodásmód és a kombinációs készség. Néhány kolléga megy be a szabadulószobába, azonban egy csapat fog kijönni! Bővebb információkért a szabadulószobákról, látogasson el az exittheroom.hu weboldalra!