Családbarát hotel Noszvajon gyerekeknek és babáknak egyaránt

Ma már lehetősége van a nagycsaládosoknak olyan hotelben nyaralni, illetve hétvégén kikapcsolódni, ami 100%-ban családbarát. Az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj a családokat és a gyerekeket helyezi a középpontba, ráadásul tízéves kor alatt a szállás ingyenes. Szállodájuk úgy lett kialakítva, hogy a kisbabáktól a nagyszülőkig mindenki jól érezze magát, találjon magának elfoglaltságot és wellness élményt.

[wp_ad_camp_1]

A gyerek hotel nagycsaládosoknak is elérhető Noszvajon. A személyzet, a kiépítés és a programok gondoskodnak arról, hogy a gyerekek egy percre se unatkozzanak. Ennek érdekében van a hotelben gyermekek számára kialakított aroma szauna, külön építettek baba- és gyermek medencéket. A folyamatos játékhoz van beltéri játszóház, óriási kültéri játszótér, mókus kalandpark, kosárlabdapálya, bébi mászó park, strandröplabda pálya, izgalmas kábelkomp, gyermekeknek kiépített KRESZ-park, lengő tekepálya, óriás sakktábla, és természetesen a focipálya sem maradhat el.

Gyerek hotel nagycsaládosoknak
Gyerek hotel nagycsaládosoknak

Az Oxigén Hotelben gondoskodnak arról, hogy a gyermekek egy percre se unatkozzanak, hanem jól érezzék magukat, így rengeteg izgalmas programmal várják a gyerekeket, és speciális foglalkozásokkal a babákat. Ezen felül, élménygaranciát is vállalnak. Ha egy gyerek mégsem érezné jól magát, és haza akarna menni, akkor a szálloda visszafizeti a maradék napokat a szülőknek.

A hotelben a szobák és az étterem is el van látva minden eszközzel, ami a gyerekeknek és a babáknak szükséges. Babaágy, pelenkázó, WC ülőkeszűkítő, babakád, etetőszék, bébi étel, cumisüveg melegítő és sok minden más is. Bővebb információért keresse fel az oxigenhotel.hu internetes oldalt, ahol minden információt megtalálhat az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj szállodáról, ami egy tökéletes gyerekbarát hotel a nagycsaládosoknak.