Canon toner eredeti és utángyártott típusa

Akármelyik márkát vesszük alapul, a toner vásárlás során a legfőbb kérdés, hogy eredeti vagy utángyártott tonert szeretne vásárolni. Nincs ez másként a Canon márka esetében sem. Bármelyiket választja, fontos, hogy egyedi igényeit tartsa szem előtt a vásárlás során.

[wp_ad_camp_1]

Canon toner – A Canon márka említésére a többség szinte azonnal a fényképezőgépekre gondol, valamint a Canon és a Nikon közti rivalizálásra. Viszont a Canon nem csak a fényképezőgépei miatt jelentős, hanem tonerjei miatt is. A Canon többek közt nyomtatókat, szkennelőket és fénymásolókat is gyárt, valamint az előbb említett tonereket. Akárcsak a Canon esetében, úgy a többi márka esetében is igaz, hogy az eredeti tonereket OEM azonosítóval látják el, ami az Original Equipment Manufacturer rövidítése. Az eredeti megnevezés azt jelenti, hogy a terméket a nyomtató gyártója, tehát ebben az esetben a Canon készítette. A másik típus, az utángyártott toner, amit független gyártó készít és nagy előnye, hogy sokkal olcsóbb, mint az eredeti tonerek. Gyakran merül fel a kérdés, hogy eredeti vagy utángyártott tonert érdemes inkább választani.

Canon toner
Canon toner

A kérdést nagyon nehéz megválaszolni, mivel az egyéni igények és a pénztárca döntik el, hogy kinek mire van szüksége. A Canon eredeti tonerjei kiváló minőségű nyomtatásra képesek. Akinek fontos, hogy tökéletes minőségű legyen a nyomtatás, annak érdemes az eredeti tonereket preferálni. Viszont, aki a költségein igyekszik lefaragni, annak az utángyártott tonerek jelentik az ideális megoldást. A Canon egy kiváló márka, melynek eredeti tonerjei szinte tökéletesek, de az utángyártott tonerekkel sem jár rosszul. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!