Birkenstock a lifestyleshop.hu oldalán

Ha a Birkenstock lábbeliket viseli, azonnal érezheti a különbséget, más cipőkhöz viszonyítva. Ezek klasszikus kinézetűek, tökéletes a munkán való viselethez és a hétköznapjainkban is.

[wp_ad_camp_1]

Birkenstock a lifestyleshop.hu oldalán, alacsony áron, férfi és női modellekben is rendelhető. Ezeket a kiváló gyógypapucsokat, világszerte sokan hordják az utcákon. Még a hollywoodi sztárok lábán, de még a divatbemutatók alatt a kifutón is láthatjuk őket. Rendkívül könnyűvé teszik a járást, javítják a testtartást, tartják a lábfejet, és ezért is teszik lehetővé azt, hogy ne érezzük megterhelőnek az egész napos álló munkát, vagy a sok sétát. Komfortosak és egyben divatosak is. Kiváló alapanyagokból készülnek, a prémium minőséget képviselik. A Birkenstock papucsokat és szandálokat, a férfiak és nők is egyaránt szeretik hordani. Sikerüket kényelmüknek köszönhetik. Ez tökéletes lábbeli a rohangálós hétköznapokon, de kényelmesebbé tehetünk vele egy kerti partit is. A laza, illetve trendi farmerrel és pólóval kiváló összeállítást eredményez.

Kínálatunkból hölgyek számára ajánljuk a Birkenstock Kumba Classic női szandált. Ez Birko-Flor anyagból készült, melyet a Birkenstock fejlesztett ki. Ezt az anyagot PVC-ből és gyapjú kombinációjából, speciálisan állítottak elő. A szandál kialakítása nagyszerű, ortopédia belső talppal rendelkezik, melyet bőrbarát anyaggal vontak be. A lábbeli szélei magasítottak, mely biztosítja a lábujjak védelmét. A talpbetét segít a helyes testtartásban, elnyeli a járás közben létrejövő rezgéseket, ami lehetővé teszi, hogy kímélje a hátat és gerincet. Birkenstock lábbelijeink közül, férfiaknak pedig a Birkenstock Arizona Classic férfi papucsokat ajánljuk, melyek weboldalunkon különböző színben elérhetőek. Ezek keskeny fazonúak, klasszikus kétpántos felsőrésszel rendelkeznek, melyek szintén Birko-Flor anyagból készülnek. Mint a Birkenstock egyéb terméke, ez is ortopédia talpbetéttel van ellátva.