Beltéri ajtó minden mennyiségben!

Akár kicserélt, akár törött ajtókat cserél, átalakít, vagy javítani akar otthonának belsőjén, egy új beltéri ajtó frissítő változást kínál. Engedje meg, hogy útmutatónk segítsen kiválasztani a megfelelő belső ajtót, hogy kiegészítse dekorációját. Kínálatunkat a krisbadoors.hu weboldalon tekintheti meg.

[wp_ad_camp_1]

Beltéri ajtó választékos kínálata várja a krisbadoors.hu weboldalon, tehát bátran látogasson el hozzánk és böngésszen szebbnél szebb beltéri ajtóink között amelyek kedvezményes áron hazavihetőek. Mielőtt új belső ajtót vásárolna, néhány dolgot szem előtt kell tartania. Kétféle beltéri ajtó létezik: előre függesztett és födém. Az előre függesztett ajtó, amely magában foglal egy keretre szerelt ajtót és zsanérokat, készen áll az üzembe helyezésre és az előkészített ajtónyílásra. A födémajtó egy alap dolog: ez csak az ajtó, és nem tartalmaz keretet, zsanérokat vagy fogantyú szettet.  A lemezajtók befejezetlenek (vagyis festést igényelnek), vagy készek és felakaszthatók. Az ajtó nyílásai és méretei különösen fontosak a belső ajtó felszerelésekor vagy cseréjénél. Ha egy meglévő ajtót előre függesztett ajtóra cserél, válasszon egy ajtót, amelynek méretei megegyeznek a meglévő ajtóval.

A belső ajtók standard szélessége 24, 28, 30, 32 és 36 hüvelyk, míg a magasságnak legalább 80 hüvelyknek kell lennie. Födémajtóhoz mérje meg az ajtó szélességét, magasságát és vastagságát. Előre akasztott ajtó esetén mérje meg a födém szélességét és magasságát, a durva nyílást (a csapok közötti tér, ajtó nélkül) és a gerenda vastagságát. A beltéri ajtók többféle stílusban kaphatók, így lehetősége nyílik otthona minden szobájának javítására. Amennyiben megtekintené teljes kínálatunkat és a kiszállítás részleteit keresse fel a krisbadoors.hu weboldalt.