Balatonfüredi szállások – Ne érje be kevesebbel, mint a Pe-Ki Lux Apartman!

Balatonfüred rendkívül népszerű desztináció, előszeretettel utaznak ide a nyaralók, hogy eltöltsenek itt pár kellemes napot vagy akár egy egész hetet. Ha ellátogat Balatonfüredre, akkor érdemes a Pe-Ki Lux Apartmant választani, ahol minden adott a komfortos pihenéshez!

[wp_ad_camp_1]

Balatonfüredi szállások – A nyaralás egyik központi kérdése, hogy hol érdemes szállást foglalni. Manapság minden városban, különösen egy olyan népszerű nyaralóváros esetében, mint Balatonfüred, bőven találni szálláshelyeket. Azonban nagyon nem mindegy, hogy melyiknek szavaz bizalmat és mit foglal le. Pár nap is hosszú idő, ha nem érzi jól magát az adott szálláshelyen. A Pe-Ki Lux Apartman esetében biztosan nem lesz ok panaszra, hiszen az egész apartman vendégközpontú. Itt minden adott a pihenéshez és az otthoni érzethez. A Pe-Ki Lux apartman legnagyobb előnye, hogy a város közepén található és könnyen megközelíthető. Az autó az épület mellett közvetlenül is parkolhat egy ingyenes, zárt parkolóban. Kerékpár tárolásra is van lehetőség, még pedig a lépcsőházban az ajtó előtt.

Balatonfüredi szállás
Balatonfüredi szállás

A Pe-Ki Lux Apartman teljes mértékben felszerelt. A szórakozást könyvek, újságok, sok csatornás Tv HBO Go szolgáltatással és korlátlan wi-fi-vel. A fürdőszobában minden adott a tisztálkodáshoz, modern környezetben minden megtalálható itt. A szálláshelyhez tartozó konyhasarokban akár főzésre is van lehetőség. A konyhasarokban található vízforraló, kapszulás kávégép, minibár, kenyérpirító, tea is található. Tehát minden adott, ahhoz, hogy otthonosan érezze magát a Pe-Ki Lux Apartmanban. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a pekiapartman.hu weboldalra, ahol képeket is megtekinthet az apartmanról és annak berendezéséről!