Az indusztriális stílus hódít!

Amikor egy indusztriális stílusú nappalit tervezünk, ragaszkodjunk a semleges palettákhoz, amelyek szürke, fekete és fehérből állnak. Ezután tegyen hozzá hangulatos rétegeket sötétebb tónusú darabokkal. Hozza magával a személyiséget és élénk művészetet, amely kontrasztot ad az egyébként férfias indusztriális stílusú dekorációnak.

[wp_ad_camp_1]

Indusztriális stílusú darabok rendelhetőek a dodo.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha mondjuk indusztriális komódot vagy dohányzóasztalt rendelne, de nálunk olyan dekor elemeket is találhat, mint az éjjeli lámpa vagy éppen egy szép tál. Az indusztriális belsőépítészethez használt formák főleg négyzetes vonalakból és kockás formákból állnak, amelyek elősegítik az utilitarista összetartást otthona általános megjelenésében. De ez nem azt jelenti, hogy kerülni kell az organikus görbéket és az absztrakt formákat, de a lehető legkevesebbet kell beszerezni ezekből az indusztriális hangulat megőrzése érdekében. Korlátozza a kiegészítők használatát egy minimális indusztriális stílusú otthonhoz. Indusztriális stílusú hálószoba díszítésekor ismét tartsa a felületet rendezetten és tisztán. Keressen nálunk olyan indusztriális stílusú hálószobabútorokat és kiegészítőket, amelyek az ipari időkre nyúlnak vissza, miközben kortársak maradnak. Hozzáférhet nagy absztrakt lámpákhoz és tálakhoz, fémszerkezetekhez és más érdekes tárgyakhoz, amelyeket beépíthet indusztriális nappalijába.

Az indusztriális stílusú szoba vagy nappali általános megjelenésének hűvösnek és férfiasnak kell lennie, egyedi elemekkel. Mivel a nagyvárosokban régen nem voltak megfizethető lakások, a vállalkozó szellemű emberek megtalálták a módját, hogy az elhagyott indusztriális tereket lakásokká változtassák. Úgy gondolják, hogy ez a tendencia Alsó-Manhattanben kezdődött, az 1960-as évek végén. Amennyiben többet tudna meg a stílusról és rendelne esetleg indusztriális elemeket, keresse fel a dodo.hu weboldalt.