Az igényes levelezési rendszer, azaz a Freemail

Ha még Önnek se nincs levelező fiókja vagy csak nem elégedett a meglévő rendszerrel, akkor érdemes váltania, hiszen ma már számtalan ingyenes szolgáltatás közül tudnak válogatni az érdeklődők. Az általunk ajánlott levelezési rendszer már hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend az erős konkurencia ellenére is, tehát ha szeretne biztosra menni, akkor ismerje meg a Freemail szolgáltatásait.

[wp_ad_camp_1]

A népszerű és közkedvelt Freemail talán hazánk egyik legismertebb ingyenes e-mail szolgáltatása, melyet több millió felhasználó vesz igénybe nap, mint nap, hogy általa könnyedén eltudja intézni a levelezését számítógépről vagy akár mobiltelefonról. A folyamatosan bővülő és állandóan fejlődő Freemail az elmúlt években több remek szolgáltatással is előállt, így képes volt a versenyben maradni és továbbra is az elsők között szerepelni. A felhasználók számára jelentős tárhelyet biztosít, hiszen tíz gigabyte-os méretet ad, ami által hosszú időn át tárolhatjuk leveleinket, nem kell azokat törölgetni.

A Freemail a biztonságra is különös hangsúlyt fektetett, hiszen igen bosszantó az, amikor várunk egy levelet, jön az értesítés, de kiderül hogy folyamatosan csak reklámokat vagy körleveleket kapunk. A rendszer biztosítja tehát a saját beállításokon alapuló érzékenységi szűrőt, azaz az egyénre szabott spamszűrőt.

Freemail levelező
Freemail levelező

A Freemail által egyszerűen küldhetünk 5 MB méretű csatolmányt, de akár 1 GB-os mellékletet is csatolhatunk, amihez viszont egy külön link jár, ahol majd elérhetővé válik a címzett számára a levél meghatározott ideig.

A Freemail igazi mobilitást kínál, hiszen a rendszer mobiltelefonról is könnyedén elérhető minden funkcióval együtt, továbbá fontos üzenet várása esetén még sms-es értesítést is kérhetünk, illetve beépített chat és fotótár is a felhasználók rendelkezésére áll.

A megújult, letisztult formákkal rendelkező és valóban biztonságos, felhasználóbarát Freemail várja új felhasználóit, hogy megismerjék a levelezés igazi előnyeit, a maximális kényelmet!

Forrás: Freemail