Az egy napos vízitúra is rengeteg kalandot rejt magában

Mikor egy remek utazásról ábrándozunk a szürke, dolgos hétköznapjainkon mindig valamilyen távoli úti cél lebeg a szemünk előtt, ám sokkal közelebb is találhatunk olyan szabadidős programot, mely nem az unalmas mozikról és a tv-nézésről szól, hanem a természetben való barangolásról. Budapest déli határától mindössze 5 km-re is megtalálhatja a minőségi és izgalmas kikapcsolódást.

[wp_ad_camp_1]

Az egy napos vízitúra kiváló pihenést, kikapcsolódást jelent mindazok számára, akik szeretik az izgalmakkal teli és természeti látnivalókkal egybekötött vízitúrákat. A Békatutaj Egyesült programjában ennek köszönhetően immáron azok is részt vehetnek, akik csupán néhány napra tudnak, illetve szeretnének elszakadni a város zajától.

A Soroksári Duna Csepel sziget keleti oldalán húzódik, melynek két oldalát zsilipek veszik körül. Ennek köszönhetően tulajdonképpen állóvízről beszélhetünk, mely így, állóvíz jellegéből fakadóan számos növénynek és állatnak ad otthont. Ezáltal pedig remek egy napos vízitúra, illetve kikapcsolódási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Duna vízitúra
Duna vízitúra

Állóvíz lévén arra is kiválóan alkalmas, hogy a kezdők is megtapasztalhassák a vízitúra rengeteg előnyét, és kedvet kaphassanak a következő, akár egy napos vízitúrához is. A fővárosiak már régóta felismerték e természeti táj remek lehetőségeit, hiszen számottevő mennyiségben találhatók meg a víz két partján a hétvégi házak. Amennyiben kedvet kapott egy ilyen egy napos vízitúrához, jelentkezzen nálunk, akár már ma.

A további részletekért látogasson el internetes oldalunkra, a www.bekatutaj.net-re, ahol bővebben is lehetősége van olvasni az egy napos vízitúránkról, valamint azt is elolvashatja, amit a túrán már részt vevő személyek írtak. Ennek alapján egyszerűbb lesz meghozni a döntést.