Az átverés akár vicces is lehet

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy vicces helyzetekbe keverte saját magát vagy az egyik ismerősét.

[wp_ad_camp_1]

Ezek közül talán az egyik legviccesebb az átverés, ugyanis nagy dolgok sülhetnek ki belőle, ha igazán jól csinálja valaki. Ha a megviccelt embernek van humorérzéke, akkor akár még ő is nevethet az adott dolgon. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy az átvágott fél móresre tanítja a megleckéztetőjét, s így megy tovább a kör. Az átverés talán azok számára a legelőnyösebb, akik csak a szemlélői a dolgoknak, hiszen őket még csak a bosszú lehetősége sem veszélyezteti.

Vicces madarak
Vicces madarak

Nem csoda tehát, hogy az átverés témakörében rengeteg vicces képet és videót lehet találni az interneten. Érdemes időnként egy adag édességgel vagy sós rágcsálnivalóval leülni a képernyő elé, s az otthonunk kényelméből élvezni ezeket a felülmúlhatatlan pillanatokat. A videók száma olyan nagy, hogy sosem fogunk kifogyni az anyagból. Szinte nap mint nap kerülnek fel új dolgok az átverés témakörében, úgyhogy akár hetente többször is részünk lehet ebben az élményben.

Ezek után már csak arra kell vigyázni, hogy minket ne tréfáljanak meg az ismerőseink, bár jobb esetben tudunk nevetni az ilyen típusú poénokon is. Ha valakit mégis bosszúság ért volna egy ilyen csíny kapcsán, akkor se mérgelődjön, mert ennyit igazán nem ér meg ez a dolog. Inkább nevetni kell rajta egy jóízűt, s legközelebb elővigyázatosabbnak kell lenni az átverést elkövető poénos barátokkal kapcsolatban. Vagy természetesen lehet alkalmazni a „kölcsön kenyér visszajár” alapú elvet is…