Autó fóliázás mindenkinek!

A festékvédő fóliák kiváló módjai annak, hogy megvédjék a jármű felületét a világ legdörzsölőbb törmelékei által okozott károktól. Ezért valójában nem is célja a fényezés fokozása, hanem az, hogy minden körülmények között védje a járművet. További információkat erről a témáról weboldalunkon talál.

[wp_ad_camp_1]

Autó fóliázás vár minden kedves érdeklődőt a kovedofoliazas.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és rengeteg hasznos infót tudhat meg arról, hogy mi is az az autó fóliázás és hogy miért fontos ez. Tehát megéri-e a csúcskategóriás fóliát választani és profi telepítőt szerezni a felszereléséhez? Ezt önnek kell eldöntenie. Zord környezetben él és minden nap folyamatosan felpattannak a kövek az autójára? Akkor valószínűleg itt az ideje frissíteni egy kővédő fóliára, majd bevonni egy kerámia bevonattal. A festékvédő fóliák tökéletesen illeszkednek, amikor alkalmazzák őket, és jellemzően sokkal finomabbak, mint a vinilek. A kővédő fólia telepítési folyamatának ez a szakasza permetezéssel, mozgatással, rántással, újrapozícionálással és újracsiszolással jár a fóliában lévő buborékok vagy gyűrődések eltávolítása érdekében.

Miután a kővédő fóliát megfelelően felhordták, és az elhúzódó buborékokat és/vagy gyűrődéseket eltávolították, itt az ideje, hogy melegítsen. Itt ipari hőpisztoly és érintés nélküli azonnali hőmérséklet-leolvasó segítségével aktiválják a ragasztót, és ezáltal a fólia rátapad a felületre. Ez a szakasz az anyag zsugorodását is eredményezi, tiszta, szoros illeszkedést hozva létre bárhol, amit védeni szeretne, vagyis az autó felületén. Amennyiben többet tudna meg a folyamatról vagy az árakról, keresse fel a kovedofoliazas.hu weboldalt, és itt megtalálhatja a kiszállítás részleteit is az autófóliák illusztrációival együtt.