Antibakteriális kilincsek alkalmazása sosem volt ennyire lényeges

A vírusok és baktériumok elleni védekezést eddig is komolyan kellett venni, azonban a jelenlegi helyzetben ez még fontosabb. A pandémia egyértelműen megmutatta mi történik, ha nem vesszük kellőképp komolyan a védekezést. A nyílászárók esetében az antibakteriális kilincsek jelentik a megoldást.

[wp_ad_camp_1]

Az antibakteriális kilincsekről itt tudhat meg bővebb információkat! A vírusok elleni védekezés kapcsán a három legfontosabb tanács 2020-ban a maszkviselés, a távolságtartás, illetve az alapos és rendszeres kézmosás. A nyílászárók esetében különösen fontos a rendszeres kézmosás, hiszen az ablak vagy ajtó kinyitásához kilincset használunk, amely tökéletesen alkalmas a fertőzések terjesztésére, így fontos az elővigyázatosság. Az antibakteriális kilincsek alkalmazásával ettől sem kell tartani. Az antibakteriális kilincsek bármilyen épület kültéri és beltéri nyílászárója esetében jó szolgálatot tesznek. Az acélból készült eszközök antibakteriális felületét mindenképp hosszú távú eredményesség jellemzi, ami meggátolja a baktériumok elszaporodását és közben nyugodtan lehet tisztítószerekkel is takarítani, antibakteriális képességük nem sérül.

Az antibakteriális felület elsősorban a nyilvános helyeken fontos, ahol ugyanazt a kilincset egymás kezébe adják az emberek. Különösen kereskedelmi egységek, üzemek, középületek, hivatalok estében fontos az antibakteriális kilincsek alkalmazása. Viszont a betegségek a családtagok közt is terjedhetnek, így fontos, hogy a lakáson belül is legyenek antibakteriális kilincsek, így a fertőzés tovább adásának esélye csökkenthető. Az alapértelmezett szín az antibakteriális kilincsek esetében a fehér, a mélyfekete, az inox, ezenkívül krémfehér, ezüst, szürkésbarna, gyöngyházarany, valamint az antracit.