Alacsony árú szőnyegek

Webáruházunkban, a szepszonyeg.hu weboldalon lehetőség van arra, hogy akciós áron vásároljon magas minőségű szőnyegeket, legyen az irodai szőnyeg, gyerekszőnyeg, futószőnyeg stb. Nálunk több száz szőnyeg közül lehet válogatni, így érdemes fellátogatni minket még ma! Minden háztartásban szükség van szőnyegekre, és sokkal esztétikusabb, valamint kifizetődőbb, ha egy igazán jó minőségű szőnyege van.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi szőnyeg kapható rendkívül alacsony áron a szepszonyeg.hu weboldalon. A Kíra Minőségi Nyírt Szőnyeg 170 x 240 cm méretben kapható, és 100% polipropilénből készült. A szőnyeg igazán vastag és meleg, így kifizetődő lehet a téli hónapokban. Ez a darab egy igazán családias, hangulatos szőnyeg, ami különböző stílusú és színű bútorokhoz is passzolhat. A szőnyegen keverednek a barna, a bézs, illetve a világoskék színek, így tényleg nagyon sokszínű és sok mindenhez passzol. A Hikary Minőségi szőnyeg egy pink színű szőnyeg, így tökéletes lehet lányos szobákba, vagy egy olyan hálószobába, ahol pink az ágynemű. A szőnyeget a hangulat és a vidámság jellemzi, színvilága is rendkívül vidám és bármilyen szobát feldob.

Az Asahy Vastag Szőnyeg nevéből kifolyólag egy igen vastag szőnyeg, amely meleg színvilággal rendelkezik, tehát melegséget sugároz akár egy sötétebb szobában is. A szőnyeg különleges mintázatú, 100% polipropilénből készült, és 165 x 230 cm méretben kapható. Csapjon le rá még ma, hiszen akciós áron kapható. További információkért és részletekért megéri felkeresni weboldalunkat, a szepszonyeg.hu-t, itt ráadásul megtalálhatja a teljes szőnyeg készletet is. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkről, erre is van lehetőség, csak küldjön e-mailt az info@szepszonyeg.hu e-mail címre, vagy tárcsázza bátra a +36 30 409 2418 telefonszámot is.