Addictaball logikai labda

Ha szeretné gyermeke képességeit fejleszteni és türelmén javítani játékok segítségével, rendelje meg a Póny Játék Webáruházból az Addictaball logikai labdát.

[wp_ad_camp_1]

Az Addictaball logikai labda lényege: egy golyót, úgy kell végigvezetni egy tekervényes és különböző színű, gömbbe zárt pályán, hogy az egyszer se térjen le az útról. Ha a golyó vezetés közben leesne, mehetünk vissza a kezdőponthoz, és elölről kezdhetjük az egészet. Ezzel a nagyszerű, minőségileg első osztályú, 3D-s labirintussal, kitűnően fejleszthető a gyermekek türelme és kézügyessége, valamint jó hatással van a szem-kéz koordinációra is. Sok koncentrációt igényel, és így garantáltan hosszú időre letudjuk foglalni gyermekünket, miközben ő észrevétlenül fejleszti magát. Ezt a gyermekjátékot, 6 éves kortól ajánljuk. Ha már a logikai labda játékosa, jól belejött a játékba, versenyezhet barátaival, hogy kinek sikerül a legrövidebb idő alatt célba juttatnia a golyót.

Addictaball  - logikai labda
Addictaball – logikai labda

Ez a játék ismerős lehet a szülőknek is, hisz már régóta kedveltnek számít, a kis fémgolyós zsebjáték, aminek az a célja, hogy egy golyót, egy pályán végig kell vezetni, anélkül hogy az lyukba esne. Az egész játék folyamat, nagy türelmet igényel, és abbahagyása nehezen megy. Látogassa meg a jatek-webaruhaz.hu oldalt, keresgéljen a logikai játékok közt, találja meg gyermeke számára a legmegfelelőbb ügyességi és unaloműző játékszert, rendelje meg akár azonnal, és mi rövid időn belül házhoz is szállítjuk. Weboldalunkon még egyéb, több ezer játék közt böngészhet, melyekből elérhetőek a legnépszerűbb márkás mesefigurák, szuperhősök, járművek és még egyéb játékok, minden korosztály számára. Vásároljon online, rendkívül kedvező áron, találja meg az ideális darabot, sorban állás és órákon át való keresgélés nélkül.