Acrylgel kínálat várja online áruházunkban

Az Acrylgel feldolgozására nincs időkorlát, nem csöpög és nem szárad a levegőben. Jól polimerizálódik az uv/led lámpában, majd zsírtalaníthatja a tisztítószerrel, és formálja a körmöt reszelővel, és kisimíthatja a felületet a pufferrel. Vigye fel a kívánt színárnyalatú gélt vagy gél körömlakkot, és keményítse a Lámpában. A végső polírozó gél felhordásával mindent lezár és polimerizál. Fedezze fel az Acrylgel használatát, és mindössze annyit kell tennie, hogy munkához lát, és minden nap megmutatja a tökéletes manikűrt!

Acrylgel kínálat várja a legjobb körömlakkokkal a marilynails.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és magas minőségű termékekkel várjuk minden kedves kliensünket. Nem tud dönteni géllakk vagy akril köröm között? Nálunk megvan a tökéletes megoldás. A Polygel néven is ismert Acrygel innovatív termékcsaládunk a legjobb alternatíva a gélek és akrilok számára, és úgy tervezték, hogy könnyen formázhatók legyenek, bármilyen körömformához illeszkedve. Az Acrygel körmökkel biztosíthatja az akrilok szilárdságát a gélek könnyedségével, élvezheti a gyönyörű körmöket, amelyek strapabíróak, de mégis könnyűek. Minden AcryGelünk lenyűgöző színválasztékban kapható, és mindegyik vegán barát.

Miért válassza az ACRYLGEL -t? Mivel lehetővé teszi, hogy vékony és ellenálló körmöket hozzon létre, rendkívül természetes hatással, egyszerű és gyors módon. Nem ad vastagságot, önterülő, nem ég le lámpában való szárítás közben, nincs szaga és nem képez illékony finom porokat. Mire van szükségem az ACRYLGEL működéséhez? Csak az alapozóra van szükség ilyenkor. Hogyan dolgozik az ACRYLGEL? Úgy dolgozik, mint a gél. Mennyi ideig tart az ACRYLGEL rekonstrukciója? Körülbelül 3 vagy 4 hétig. Ez személyenként, a természetes köröm növekedési ütemétől függ. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.