A weboldalunkon felfedezhető 5w30 viszkozitású termékek kedvezményesek

A motorolaj olyan kenőanyag, amelyet a kopások és a súrlódás csökkentésére használnak az autók belső vagy mozgó részeiben. Az autók csúszófelületei nagy kenést igényelnek. Motorolaj használható erőgépkocsik, motorkerékpárok, belsőégésű motorok motorgenerátorai és más gépek belső felületén. Kőolaj-alapú szénhidrogéneket-szén és hidrogén-különböző arányban tartalmazó alapolajok keveréke, alapvetően azért, hogy csökkentse az autó mozgó részeiből származó hőt.

Felfedezhető 5w30 viszkozitású termékek az alkatreszek.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és válassza ki az ön autójához megfelelő 5w30-as motorolajat. A 5W-30 egy speciális típusú motorolaj. Alacsony viszkozitású, és 5W-30 vagy 10W-30 helyett használható. A 5W-30 egy teljesen szintetikus motorolaj, amely alacsonyabb súrlódási tulajdonságai miatt képes fokozni és javítani az üzemanyag-fogyasztást. A 5W-30 felülmúlja a többi hagyományos olajat, mivel más olajok helyett is használható. A 5W-30 mobilolaj legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a termikus és oxidációs stabilitás, az alacsony hőmérséklet követelménye és a kiegyensúlyozott alkatrész.

Ezek a tulajdonságok miatt használják a 5W-30 motorolajat az üzemanyag-fogyasztás javítására; a nagyobb viszkozitású olajról könnyen lehet 5W-30-ra váltani. A motorolajok többfokozatúak vagy több viszkozitásúak. A címkén általában két szám szerepel. A számokat általában W-vel kell elválasztani; egy példa a 5W-30.  A szám- vagy osztályozási rendszert a SAE Gépjárműmérnökök Társasága vezette be. Az osztályozó vagy számrendszer segít meghatározni, hogy melyik olajminőség alkalmas egy adott hőmérsékleti tartományra. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma az alkatreszek.hu weboldalra.