A legszebb látnivalók Palm Springsben

Az egész évben meleg időjárással és élénk kék éggel megáldott Palm Springs régóta népszerű nyaralóhely. A napsütötte város egykor a hollywoodi sztárok kedvenc helye volt az 50-es és 60-as években, most pedig vonzza a túrázókat, a hipsztereket, a családokat, a nyugdíjasokat és az LMBTQI+ utazókat.

A Sonoran-sivataggal körülvett város festői helyen fekszik, négy különböző hegyvonulattal. Mint ilyen, hihetetlen tájjal és természettel rendelkezik a látogatók számára. A túrázás, a hegyi kerékpározás és a lovaglás mind népszerű tevékenységek Palm Springsben. Fantasztikus múzeumok és modern építészet vár ránk, és a város élete a nyüzsgő Palm Canyon Drive körül forog. A sok turisztikai látványosság miatt a Palm Springs tökéletes hely a kikapcsolódásra és a szórakozásra, vagy a szabadban való felfedezésre. Az Alexander Estate ismert a nyugodt és félreeső helyről, ahol Elvis és Priscilla Presley nászútjukat töltötték. A belvárostól mindössze öt perc autóútra északnyugatra található gyönyörű épület nagyon érdekes, köszönhetően egyedülálló elrendezésének és a Királyhoz való kapcsolódásának.

A „holnap házának” becézett birtok a század közepének modernizmusának kiváló példája, három emelete kör alakú. Ez az érdekes esztétika vonzotta Presleyt – a házaspár 1966 és 1967 között is itt élt. Tökéletesen visszaállítva az eredeti 1960 -as évekbeli pompájába, a belső tér elragadó art deco dizájnnal büszkélkedhet, funky bútorokkal és panorámás kilátással a hegyekre és a völgyre. A város fő kirándulási helye, a North Palm Canyon Drive számtalan üzlettel, étteremmel, művészeti galériával és látnivalóval sorakozik fel. A végtelen szórakozási lehetőségeknek köszönhetően a város központjában fut végig minden, amire csak vágyhat. Palm Springstől északra az út az érintetlen sivatagon keresztül vezet, mielőtt hirtelen ráfordulna a város főútjára, amelyet magas pálmák és nyüzsgő üzletek határolnak.